NouDe ce ACCENT

# bijuterii pietre pretioase #pietre pretioase #bijuterii

Ce tipuri de bijuterii cu pietre pretioase sunt in trend

Moda se schimba de la un sezon la altul si inclusiv bijuteriile sunt supuse dinamicii trendurilor, insa, din fericire, intr-un ritm mult mai lent. Asta inseamna ca un accesoriu pretios cumparat acum il vei putea purta cu succes ani buni.

Brosele retro sau colierele bunicii au incarcatura sentimentala, insa nu pot fi purtate decat cu prilejuri anume. Frumusetea lor este incontestabila, dar trebuie totusi sa avem in cufarul cu accesorii si piese moderne, bijuterii delicate, dar si unele spectaculoase. Iata ce se poarta:

Bijuterii unicat

Un lucru foarte important pe care trebuie sa il stii este ca se poarta bijuterii unicat, adica acele piese lucrate manual, din materiale de calitate, asupra carora bijutierul isi pune serios amprenta si pe care nu le vei intalni peste tot. Asta inseamna ca nu risti sa participi la un eveniment si sa intalnesti inca una sau doua persoane purtand acelasi model de colier, de exemplu.

Bratari mari

Inca de anul trecut, podiumurile de moda au fost dominate de bratarile supradimensionate, fixe, masive, metalice. Le vei intalni si acum, purtate peste maneca unei rochii sau a unui top. Bratara lata, din argint, cu o piatra semipretioasa precum jasp ori agat sau cuart fumuriu va transforma o tinuta banala intr-una foarte indrazneata.

Inele statement

Stiai ca si un inel iti poate exprima personalitatea? In functie de ce model alegi, cei din jur vor afla ceva despre tine. Dincolo de clasicele inele cu pietre pretioase sau semipretioase, delicate si potrivite pentru o tinuta de seara, eleganta, anul acesta se poarta si inelele statement, supradimensionate. Un inel din argint cu potcoava sau unul lat, care are inscriptionat pe el rugaciunea Tatal nostru reprezinta accesorii in tendinte.

Bijuterii cu zale

Inele cu zale, lanturi cu zale, bratari cu zale. Da, anul acesta se poarta accesoriile cu ochiuri mari de lant. Au o alura rock, dar pot fi in acelasi timp si foarte elegante. Alege bijuterii din argint placat cu aur alb, mult mai delicate si mai stralucitoare. Accesoriile cu zale sunt un must have anul acesta.

Cerceii mari

Se poarta, asadar, bijuteriile mari, vizibile. De aceea si cerceii sunt de dimensiuni impresionante. Predomina stilul Boho, care e jucaus, dar si sofisticat in acelasi timp. Piesele multistrat si asimetria domina in tendinte.

Accesorii cu diamante

Este vestea buna pe care o primesc doamnele si domnisoarele care iubesc pietrele pretioase. Ei bine, de anul acesta se pot bucura pe deplin de stralucirea diamantelor intrucat au revenit in tendinte si se vor mentine multa vreme de acum incolo. Este suficient sa porti un pandantiv cu diamant sau un inel cu diamant si intregul outfit va avea un punct focal extrem de fin si atragator. Bijuteriile cu diamante pun foarte bine in valoare feminitatea, frumusetea.

Bucura-te de toate aceste accesorii in tendinte si alege unele de calitate. In magazinul online comaccent.ro, dar si la sediul din zona Piata Romana al magazinului Accent Bijuterii vei gasi o multime de accesorii unicat, realizate din materiale atent selectionate, lucrate manual cu un design deosebit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare