NouDe ce ACCENT

#accent bijuterii #bijuterii din argint

Ce accesorii purtam de Revelion 2022. Pune accent pe culoare si eleganta

Stii deja cum petreci de Revelion 2022, dar daca inca nu te-ai hotarat asupra tinutei si a accesoriilor, avem pentru tine cate sugestii care te vor ajuta, cu siguranta, sa nu treci neobservata.

Fie ca participi la o petrecere intre prieteni, fie ca ai ales sa mergi la restaurant ori ramai acasa in noaptea dintre ani, sigur vrei sa fii eleganta de Revelion 2022. Pentru ca superstitia spune ca este bine sa porti mereu ceva nou la trecerea intr-un an nou, o bijuterie delicata, cu stil si culoare este ideea perfecta!

Bijuterii perfecte pentru noaptea de Revelion

O tinuta eleganta trebuie sa fie accesorizata corespunzator pentru a fi si mai bine pusa in evidenta. Iar o bratara din argint cu ametist si peridot, placata cu aur alb de 14 karate, este solutia ideala! Pietrele de ametist si peridot fatetate vor da o nota deosebita tinutei tale, indiferent daca mergi pe clasicul negru sau daca alegi o tinuta mai colorata.

Daca preferi bijuteriile discrete, dar care nu trec niciodata neobservate, o pereche de cercei din argint cu london blue topaz poate fi alegerea perfecta. Delicati si de o finete deosebita, acesti cercei sunt placat cu aur alb de 14 karate, iar frumusetea topazului este pusa si mai bine in evidenta de insertiile de zirconia.

Daca preferi bijuteriile care ies mai bine in evidenta si daca vrei sa porti ceva rosu, cerceii din argint cu rubin si opal sunt o alegere inspirata. Placati cu aur alb si cu pietricele de zirconia, acestia vor atrage cu siguranta toate privirile celor alaturi de care petreci in noaptea dintre ani.

Doamnele si domnisoarele care iubesc inelele vor fi cu siguranta incantate sa poarte de Revelion 2022 un inel din argint cu cianit si diopsid. Combinatia de albastru electric si verde se potriveste de minune cu argintul placat cu aur alb si se va asorta perfect cu o tinuta tinuta eleganta, dar si cu una extravaganta, in functie de preferinte.

Cu adevarat deosebit este si un inel din argint cu pietre de opal finisate caboson, a caror frumusete aparte este data de relexiile irizate si de jocul fascinant de culori.

Accent Bijuterii a pregatit o colectie impresionanta de accesorii pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, cu care poti face senzatie de Revelion 2022.

Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului