NouDe ce ACCENT

#bijuterii nunta #bijuterii accent #accesorii nunta #bijuterii

Bijuterii pentru o tinuta de nunta glam

Sezonul nuntilor este in toi, iar invitatiile curg una dupa alta. Nimic nu e mai stresant pentru o femeie decat sa isi aleaga o tinuta perfecta pentru o petrecere de nunta. Sa arate bine, dar in acelasi timp sa fie si confortabila. Ce te faci atunci cand nunta se anunta una cu staif? Ai nevoie de o rochie glam si de accesorii pe masura.

Rochia, pantofii, clutch-ul, dar si setul de bijuterii. Toate acestea fac parte din arsenalul de petrecere, indiferent de anotimp. Totusi, in functie de temperatura de afara, dar si de tipul de party, acestea difera foarte mult.

Evident, la o nunta iti vei dori sa stralucesti, nu mai mult decat mireasa, insa suficient cat sa atragi atentia. Pentru asta s-au inventat bijuteriile. Ele te pun in lumina, te evidentiaza doar daca le porti cu decenta. Cu ajutorul specialistilor Accent bijuterii am creat un top al accesoriilor de infrumusetare la o petrecere de nunta:

Un pandantiv discret

La o tinuta sofisticata, accesoriile trebuie sa fie cat mai discrete. Ele doar vor puncta anumite trasaturi sau vor evidentia unele zone ale corpului cum ar fi gatul sau incheietura mainii. Un pandantiv din aur alb cu diamant natural marca fin zona decolteului. Pentru o pata de culoare alege un pandantiv cu safir.

Desi vorbim despre o tinuta glam, nu e obligatoriu ca accesoriile sa fie din aur galben sau aur alb. Inclusiv cele din argint frumos lucrate, cu pietre colorate asa cum e opalul portocaliu sau chiar onixul, vor pune intr-o lumina buna un outfit de nunta.

Un set cu zirconia

Pentru ca vorbeam despre stralucire, zirconia sunt pietre de sinteza care variaza ca nuanta de la incolor, galben auriu, rosu pana la brun, verde, albastru sau chiar negru. O rochie simpla, pentru a deveni foarte eleganta, va avea nevoie de un set realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate, ornamentat cu pietre de rubin fatetate si zirconia. Cerceii, pandantivul si inelul vor puncta exact zonele cele mai sexy, transformand o tinuta care initial parea banala intr-una glam.

O bratara

Atunci cand rochia este una sofisticata, accesorizata cu paiete sau cu diferite cristale, este bine ca accesoriile sa fie cat mai putine sau mai simple. De aceea vei putea sublinia incheietura mainii, spre exemplu, cu o bratara delicata, din argint cu piatra lunii sau cu tanzanit, topaz ori ametist. Sunt o multime de pietre semipretioase care arata foarte bine, care arata foarte bine, dand eleganta si prestanta unei tinute.

Un colier

De multe ori, un colier poate fi tot ceea ce ai nevoie ca bijuterie la o tinuta de nunta. Un colier la baza gatului realizat din argint placat cu rutheniu, frumos ornamentat cu pietre de granat fatetate, va da culoare unei rochii negre sau bleumarin. De asemenea, un colier realizat din argint placat cu aur roz de 14 karate, frumos ornamentat cu pietre de morganit fatetate si zirconia ar putea eclipsa inclusiv mireasa.

Oricand ai nevoie de bijuterii lucrate manual, unicat sau din serii restranse executate in tehnici specifice, cu pietre naturale pretioase si semipretioase, viziteaza site-ul comaccent.ro si alege ceea ce ti se potriveste. Toate bijuteriile sunt verificate ANPC, astfel ca ai un plus de siguranta privind calitatea. Vin intr-o cutiuta cadou si sunt insotite de Certificatul de Garantie si Calitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare