Accesorii

#primavara 2011 #aur #bijuterii

Trend alert: bijuterii pentru primavara 2011

Venirea primaverii aduce bijuterii mai vesele si mai indraznete, din materiale mai diverse, care sa completeze tinutele mai subtiri ale noului anotimp .

Combinatiile cele mai reusite de culori au evoluat si in acest sezon, iar colectiile de bijuterii pentru primavara 2011 , ofera alegeri multiple, in functie de stilul garderobei tale.

Cele mai reusite palete coloristice alese de designerii de bijuterii sunt alb/negru, albastru/verde, si maro/coral.

Trendul imprimeurilor de inspiratie zoologica va continua si in acest sezon, astfel ca maro-ul are sanse mari de a deveni cea mai folosita culoare. Contrastul cu portocaliu aprins sau cu coral inveseleste nuantele inchise de maro.

Batalia dintre aur si argint pare sa fi fost castigata in acest sezon de metalul mai putin pretios, insa argintiul ramane in paleta coloristica aleasa de designerii de bijuterii pentru primavara si vara.

 

Cele mai importante trenduri in bijuterii pentru primavara 2011:

 

Pietre mari

 

Pietrele semipretioase voluminoase sunt unul dintre elementele cele mai interesante ale noului sezon.

Folosite si pentru bijuteriile de iarna, pietrele mari, translucide sau opace sunt trasatura cea mai trendy pentru bijuterii in aceasta primavara.

Sursa foto: Refinery29.com

 

ciucuri si franjuri

 

Cerceii ciucuri si colierele franjuri au fost reinventate in noul sezon de Chanel, Louis Vuitton si Dior prin combinatia stilului art deco cu sensibilitatile estetice ale anilor 70.

Sursa foto: Refinery29.com

 

Linii geometrice simple

 

Ca reactie adversa la diversificarea texturilor si combinatiilor din bijuterii, unul dintre trendurile noului sezon vizeaza liniile simple. Formele geometrice si liniile abstracte sunt odihnitoare prin simplitatea lor.

Sursa foto: Refinery29.com

 

Bijuterii de plastic

 

Bijuteriile copilaresti, din materiale ieftine si colorate, vor reveni odata cu trecerea iernii. Designeri ca Marni si Karen Walker le-au inclus in noile colectii.

Colorate, vesele si prietenoase, aceste piese isi vor lasa cu siguranta amprenta in aceasta primavara.

Sursa foto: Refinery29.com

 

Aur roz

 

Argintul si aurul isi disputa in fiecare sezon suprematia in trendurile bijuteriilor. In acest an, aurul roz este preferatul designerilor. 

Sursa foto: Refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului