Accesorii

#poseta-plic #trend #toamna

Poseta-plic, un accesoriu de nelipsit toamna aceasta

Trend-ul posetelor- din toamna aceasta vine sa completeze armonios o tinuta casual -chic precum si una mai formala, fiind compus din accesorii feminine si suave in acelasi timp.  

Fie ca alegi modelele mai indraznete din piele sau pe cele din delicat, cand vorbim de posetele- plic importanta este eleganta cu care vin la pachet. Ca atare, ai grija sa adopti un look sensual si spectaculos atunci cand iti alegi tinuta potrivita pentru acest accesoriu.

Posetele-plic sunt cele mai practice si chic inventii in segmentul accesoriilor din ultimele doua decenii. Completate cu aceste detalii pretioase, tinutele simple prind viata si capata o alura eleganta de invidiat.

Femeile indragostite de stilul minimalist care vor sa-si puna la incercare talentul de accesorizare si cele care vor sa includa posetele-plic in tinutele lor o pot face toamna aceasta cu maiestrie. Pielea sau velurul sunt texturile emblematice din care sunt croite aceste accesorii iar culorilecalde precum galben, maro sau mov si cele neutre precum bej, nude, negru sau alb sunt perfecte pentru acest stil.www.elle.com

• Design-urile cu print sunt cele mai hot in ceea ce priveste geanta- plic. Astfel, fie ca e vorba de o poseta cu un , floral sau digital, fiecare model in parte iti va da un plus de incredere si distinctie. Pentru un look mai classy opteaza pentru design-urile monocrome.

• Pe langa design, foarte importante atunci cand iti alegi poseta ta plic sunt si marimea, culoarea sau materialul. Femeile mici de inaltime si slabe ar trebui sa le evite pe cele oversized in timp ce acelea inalte pot sa le poarte cu mandrie si incredere. Astfel, analizeaza forma corpului tau si trece in revista si celelalte trend-uri in ceeea ce priveste accesoriile sezonului toamna – iarna 2010 pentru a alege geanta care se potriveste cel mai bine stilului tau.www.elle.com    

• Designeri promit sa-ti ofere o doza mare de inspiratie in alegerea gentii tale plic. Ca atare este bine si sa tragi cu ochiul la cele mai noi colectii semnate Celine, Marc Jacobs, Fendi sau Alexander Wang.  Ai grija insa, cea mai potrivita geanta este aceea care indeplineste doua conditii: cea de stil si cea functionala . Indreapta-ti intotdeauna atentia spre acele accesorii care sa-ti flateze silueta in intregime dar care sa fie si practice in acelasi timp.

• Trece geanta plic la categoria VIP in garderoba ta si alege sa o porti la un eveniment care merita onorat cu o tinuta de lux.

www.mulberry.com, www.missselfridge.com, www.debenhams.com, www.endless.com

 

Foto: www.thebaglady.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare