Accesorii

#geanta #accesoriu #poseta #genti dama #modele genti #geanta dama

Genti - Tendintele modei pentru primavara / vara

O femeie nu se poate abtine sa nu-si mai cumpere o geanta si inca o geanta pana cand isi umple sifonierul cu astfel de accesorii. De ce? Simplu: pe langa faptul ca este utila si practica, geanta defineste femeia, o scoate din anonimat si ii aduce echilibrul necesar.

Foarte multe femei au recunoscut ca se simt pierdute fara gentile lor. Ca sa le ajutam putin, haideti sa trecem in revista tendintele de baza in domeniul gentilor pentru anul acesta.


Trasaturi generale


Anul acesta se poarta, ca si pana acum de altfel, gentile mari, incapatoare, cat mai colorate si fanteziste. Pentru seara se merge pe linia plicului glamour-chic.

Ca si in celelalte segmente ale modei pentru 2010 si in cazul gentilor, se resimte acea revenirea in forta a anilor `80. Astfel, cu cat o poseta are un model mai fantazist, colorat si retro, cu atat mai bine.


Elemente de detaliu


In ceea ce priveste gentile de zi, tendintele acestui sezon constau in:

• Culoarea teracotei arse
• Imprimeurile cu dungi
• Pielea de sarpe
• Lanturile si cataramele mari

Cu o curelusa de piele sau din lant ori in stil poseta, gentile-plic in acest an se vor a fi ori din materiale textile precum blana sau pielea simpla ori in combinatie cu pielea de sarpe si decorate cu fulgi, cristale sau paiete.

Culoriile caracteristice acestui sezon sunt cele deschise, vii precum: portocaliu, galben, rosu sau violet.


Hippie Bag


Acest model de geanta ce se deosebeste de celelalalte prin aplicatiile din franjuri este preferat de majoritatea femeilor din ziua de azi. Amintind de perioada hippie a anilor `80, Hippie Bag ni se prezinta sub forma deja cunoscuta de poseta ultradimensionala, culori inchise, din piele sau velur .

Pentru a duce un plus de autenticitate nu te sfii insa sa te joci cu culoriile. Nu este obligatoriu sa-ti iei o geanta inchisa la culoare doar pentru ca ai incaltarile negre. Poti opta de exemplu pentru o Hippie Bag colorata, cu multe franjuri.


Guess – Expert in eleganta


Colectia prezentata de Guess in domeniul posetelor in 2010 i-a adus marii case de moda prestigiu si aclamatie. Folosindu-se de linia sofisticata cu care deja ne-a obisnuit, designerii au schitat modelele perfecte pentru geanta ta eleganta in aceasta seara luxoasa.

Modelul Abby Top Zip este doar unul din variantele oferite de Guess pentru femeia moderna ce pune pret pe detalii si bun-gust.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare