Accesorii

#incaltaminte vara #tendinte #incaltaminte

Vara aceasta se poarta incaltamintea lejera. Care sunt ultimele tendinte

Vara este anotimpul in care te redescoperi, iti amintesti de locurile in care mergeai sa te relaxezi si sa pui la cale cele mai cool petreceri sau drumetii. Si cum un asemenea ”rasfat” se face intotdeauna in doi, ECCO iti sare in ajutor.

Descopera o noua colectie, un stil rafinat, confort maxim si o singura intrebare: Ecco Simpil sau Ecco Citytray Lite?

O noua abordare inovatoare a clasicilor de vara

Pentru o abordare diferita a stilurilor clasice si pentru confortul care le deosebeste pe piata, atat sandala cu bareta cat si mocasinii sunt creati folosind tehnologia Ecco Fluidform ™ Direct Comfort. Pe langa amortizarea socurilor de la contactul cu solul, Fluidform ™ ofera o potrivire si o senzatie naturala si urmeaza forma piciorului ca tu sa te bucuri de confort maxim cu fiecare pas.

In timp ce Ecco Simpil Sandal are o talpa din PU, Ecco Citytray Lite este o inovatie pentru incaltamintea destinata barbatilor, fiind primul mocasin pe care brandul danez l-a facut folosind Fluidform ™ si o talpa din TPU. Atat in situatia ​​sandalelor, cat si a mocasinilor, talpa este usoara, moale si durabila, avand un profil subtire care imbunatateste estetica eleganta, minimalista si estivala.

Fabricate pentru a fi purtate cu picioarele goale, fara sosete, Ecco Simpil Sandal si Ecco Citytray Lite sunt construiti din piele premium si moale, dezvoltata in propriile tabacarii. De asemenea, Ecco Citytray Lite are caracteristici placute la bombeu si calcai si toc mic de 8 mm, noul standard pentru stilul inteligent de vara.

Stil si confort in trend

Cu minimalismul sau scandinav si stilul sau versatil, Ecco Simpil Sandal intra in tendinta globala de „downtime dressing”, cu o estetica premium, care nu compromite calitatea. Cu designul sau inspirat de identitatea marcii, Ecco Simpil Sandal promite sa fie un clasic ideal de vara pentru femeile active, moderne, cu varste cuprinse intre 25 si 55 de ani, care cauta o sanda de calitate superioara care se potriveste cu orice tinuta.

In schimb, Ecco Citytray Lite este dedicat barbatilor cu varste intre 35 si 55 de ani, care cauta un pantof de vara relaxat si usor. La fel ca Ecco Simpil Sandal, Ecco Citytray Lite va atrage consumatorii care cauta un pantof de buna calitate la un pret atractiv si un clasic modern, cu o estetica versatila, care poate fi savurat de la zi la noapte si toata vara.

Dar cum ramane cu cei mici?

Fresh, colorat si emanand energie de vara, Ecco vine in intampinare cu noul ecco SP.1 Lite K. Acesta combina designul jucaus, in tendinte, cu un confort de ultima generatie. Stim ca intotdeauna cei mici sunt plini de energie, tocmai de aceea Ecco Kids a realizat adidasi premium, care au detalii de design moderne, cum ar fi perforatii, panglici si textile. Colectia include o versiune textila fara sudura, care este oferita intr-o gama de culori vibrante, care va permite copiilor activi si eleganti sa faca ”un statement” indraznet in aceasta vara.

Pentru a ii mentine pe cei mici in miscare toata vara, Ecco SP.1 Lite K este proiectat dupa cel mai nou design anatomic Ecco, cu abilitate, si cu tehnologia Ecco Fluidform ™ Direct Comfort. Dotati cu o talpa flexibila, usoara si durabila, care asigura o amortizare de lunga durata, Fluidform ™ asigura, de asemenea, o legatura integrala, stabila, fara compromisuri asociate cusaturilor si lipirii conventionale.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare