Accesorii

#SportAddict.ro #troler #trolere #trolere copii trolere femei # trolere barbati

Trolere de calitate pentru toata familia, in magazinul SportAddict.ro

ADVERTORIAL

Un troler rezistent, incapator si estetic te poate ajuta sa incepi cu dreptul organizarea unei vacante de vis. De la mic la mare, fiecare membru al familiei tale poate deveni posesorul unui troler de cea mai buna calitate. Consulta acum oferta magazinului SportAddict.ro si cumpara trolere pentru intreaga familie, la preturi atractive.

Trolere mici si colorate pentru prichindeii tai sau poate unele compacte, elegante, pentru calatoriile in interes de serviciu - orice fel de trolere ti-ai dori sa cumperi, afla ca le vei gasi in oferta variata a magazinului online de articole sportive SportAddict.ro.

Iti planuiesti deja vacanta de vara? Magazinul SportAddict.ro s-a gandit la bugetul familiei tale si iti propune o gama larga de trolere aflate la reducere. Grabeste-te, oferta este limitata!


Trolere pentru copii

Trolerele pentru copilasi ar trebui sa indeplineasca macar doua functii: sa fie suficient de incapatoare si, totodata, haioase. Trolerul My Happy de culoare galbena le bifeaza pe amandoua si, in plus, poate fi cumparat la un pret atractiv. Astfel, simpaticul troler costa numai 59 lei, redus de la 159 lei.



Daca baietelului tau i-ai facut cadou un troler galben, fetita ta va fi incantata sa plece in vacanta cu un troler roz. SportAddict.ro ti-l ofera in aceasta perioada la pretul foarte bun de 69 lei (redus de la 159 lei).



SportAddict.ro iti propune si alte modele de trolere pentru copii, dintre care se remarca trolere cu Mickey, respectiv Minnie Mouse, cu un colorit specific (roz, albastru).


Trolere chic pentru femei

O femeie activa si plina de viata are nevoie de un troler cu personalitate. Un astfel de troler este Bloom Eva, cu imprimeu chic, disponibil in magazinul SportAddict.ro la pretul de 111 lei.

Trolerul este prevazut cu 4 roti spinner, sistem trolley telescopic rezistent si, pentru un plus de siguranta, de sistem de inchidere cu cifru.


Trolere cool pentru barbati

Din gama de trolere pentru El, trolerul verde Dunlop din magazinul SportAddict.ro se remarca atat prin dimensiunile generoase (76 cm inaltime, capacitate 78 litri), cat si datorita pretului foarte avantajos: 119 lei (redus de la 309 lei).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare