Accesorii

#genti dama #genti #accesorii de toamna #genti de toamna #geanta din plastic # tendinte genti 2011

Trend zone: geanta din plastic

Creativitatea designerilor vestimentari nu tine cont de prejudecati, iar o noua tendinta pentru aceasta toamna in materie de accesorii confirma intocmai afirmatia: geanta din plastic este un trend nonconformist, atragator si vesel.

Branduri faimoase precum Furla, Chanel, H&M si Prada au inclus in colectiile lor genti din plastic practice si cu design simplu sau variat, de care te poti indragosti cu usurinta.

 

Modele si culori


Modelele gentilor din plastic sunt dreptunghiulare, confera un spatiu generos de depozitare (asadar sunt ideale pentru shopping), au un aer tineresc si revitalizeaza orice tinuta, indiferent cat ar fi de clasica.



Foto: millionnews.info

Nici cromatica nu paraseste tiparul excentric si atragator, culorile propuse de designeri fiind calde si deschise: roz, rosu, albastru, verde, galben-pui, nuante neon sau printuri originale.



Foto: millionnews.info


 

Geanta transparenta


Chanel a venit cu o propunere indrazneata pentru gentile din plastic: materialul transparent. Ideea din spatele stilului excentric este aceea ca femeia moderna nu se teme sa-si exprime identitatea si adevarul gol-golut despre sine:
Foto: millionnews.info

 

Imprimeurile grafice


Pentru tinutele de oras si iesirile mai putin formale, o nota de relaxare si haz poate fi asigurata de imprimeurile grafice amuzante ale gentilor din plastic. In plus, vei iesi in evidenta cu siguranta gratie originalitatii acestui stil jucaus, dar cu personalitate.

Geanta cu imprimeuri grafice poate fi purtata cu jeansi, pantaloni si topuri casual sau cu tinute de inspiratie marinareasca. Accesoriile recomandate de profesionisti sunt bratarile transparente din plastic si inelele colorate.

 

Cum porti geanta din plastic?


Geanta vesela din plastic se potriveste stilurilor vestimentare jucause. Daca alegi un model fuchsia de pilda, atunci este bine sa stii ca se asorteaza foarte bine tinutelor cu multe accente de alb, fie ca vorbim de tricouri, fuste si rochii din dantela sau panza ori jeansi prespalati sau deschisi la culoare.

Pentru ca imprimeurile se bucura de o perioada de glorie in sezonul viitor, combina o geanta din acest material versatil cu printuri usor copilaroase sau foarte feminine si optimiste.

O esarfa potrivita nuantei gentii tale poate fi de asemenea un detaliu potrivit, care iti va asigura o aparitie in tendinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare