Accesorii

#primavara-vara 2011 #centura #poseta #curea

Trend alert: poseta-curea

Fiecare sezon aduce in moda surprize si uneori reveniri spectaculoase. In aceasta primavara, borseta a fost reinventata de designeri si transformata intr-o eleganta poseta -curea.

Pentru primavara 2011, Diane von Furstenberg a readus pe podium borseta, intr-o forma mult mai eleganta si trendy .

Facute din materiale scumpe , posetele-curea sunt un trend aflat abia la inceput. Accesorii simple, dar rafinate, posetele create de designeri pentru a fi purtate la mijloc se deosebesc foarte mult de stilul borsetelor purtate in urma cu aproape 20 de ani.

Chiar daca poseta-curea nu iti permite sa porti la fel de multe lucruri cu tine ca o geanta, strictul necesar poate fi inghesuit in micul accesoriu.

Jaeger London, Emilio Pucci. Sursa foto: Millionlooks.com

Usor de combinat cu alte haine sau accesorii, posetele-curea propuse de designeri ca Diane von Furstenberg si Emilio Pucci si adoptate deja de case de moda ca Hermes si Jaeger London, pot fi purtate atat in jurul taliei, cat si al coapselor.

Noile posete pot fi cumparat separat sau impreuna cu o curea accesorizata perfect si iti permit sa ai tot timpul la indemana cateva cosmetice pentru machiaj si un portofel mic sau un card bancar.

Poseta-curea poate fi un detaliu care completeaza o rochie maxi cu imprimeuri florale pentru un look mai sofisticat sau poate aduce un look trendy atunci cand este combinata cu jeans si un top simplu.

Stilistii recomanda alegerea unei posete din piele naturala de calitate care, in afara de rafinamentul pe care il va aduce tinutelor tale, este si mult mai rezistenta, iar investitia ta nu se va devaloriza rapid.

Hermes, Diane von Furstenberg. Sursa foto: Millionlooks.com

Curelele sunt unul dintre accesoriile cele mai folosite de designeri in acest an pentru a crea un look rafinat, iar o poseta-curea te poate ajuta sa transformi o tinuta simpla intr-un look chic.

Cele mai elegante alegeri in cazul posetei-curea sunt pielea neagra si maro, insa poti alege si o astfel de poseta cu un imprimeu de sezon, avand insa grija sa nu iti incarci prea mult tinuta.

Lanturile, un alt trend hot al sezonului primavara-vara 2011, sunt detalii ce pot scoate in evidenta poseta-curea, ajutandu-te sa creezi un look proaspat si in tendinte.

Diane von Furstenberg. Sursa foto: Elle.com

Pentru a-ti pune cel mai bine in valoare silueta, poarta poseta-curea intr-o parte, nu in partea centrala a abdomenului, look ce aduce prea mult cu borsetele anilor 1980 si 1990.

Chiar daca ciucurii sunt un alt element trendy in aceasta primavara atunci cand vine vorba de genti, stilistii nu recomanda combinarea lor cu posetele-curea, deoarece tinuta poate deveni cu usurinta prea incarcata.

Indiferent ca alegi sa porti poseta-curea cu o fusta, cu o rochie sau cu pantaloni, nu o incarca prea mult, deoarece ea este in acest sezon un element prioritar estetic, pentru un look chic si trendy.

Diane von Furstenberg. Sursa foto: Elle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare