Accesorii

#incaltaminte #ghete #incaltaminte de iarna #ghete army

Trend alert: ghetele army

Stilul militaresc ramane o tendinta puternica a sezonului rece, astfel ca ghetele army revin in forta si sunt gata sa te apere de frig, umezeala si banalitate in tinutele tale zilnice. Pentru ca sunt construite intr-o nota robusta si ies cu usurinta in evidenta, acest articol de incaltaminte iti poate asigura doza de inedit la fiecare aparitie.

Vedetele de la Hollywood sunt intotdeauna primele care popularizeaza fiecare trend nou, iar ghetele army nu fac exceptie. Sarah Hyland, Daisy Lowe, Selena Gomez, Miley Cyrus, Jessica Alba sau Jennifer Aniston si-au completat cu succes tinutele diverse cu o pereche de ghete militaresti pline de stil si personalitate.

Exemple de buna purtare

Actrita din " Modern Family ", Sarah Hyland, s-a afisat la jumatatea lunii octombrie intr-o tinuta inedita, formata din colanti negri mati, pantaloni scurti, un tricou lejer si cardigan, la care a adaugat o pereche de ghete army negre, cu siret.

Foto: stargazerfashions.files.wordpress.com

Modelul britanic Daisy Lowe a ales stilul foarte actual de combinare a pieselor vestimentare foarte feminine (rochii, fuste etc) cu rebelele ghete army.

Selena Gomez este o alta iubitoare a ghetelor army, pe care le adapteaza unui numar mare de tinute, de fiecare data extrem de reusit. Cu rochii vaporoase de vara sau piese vestimentare casual precum blugii-pana, acest stil pare sa aiba un farmec aparte.

Foto: stargazerfashions.wordpress.com, 1.bp.blogspot.com

Miley Cyrus isi ia ghetele army oriunde merge, pana si la evenimentele mondene la care ia parte. Cu sireturi sau simple, asortate cu pantaloni sau fuste mini, ghetele militaresti sunt o alegere frecventa a fostei Hannah Montana.

Ghetele army, perfecte pentru tinutele de oras

Jessica Alba a ales sa-si asorteze ghetele militaresti cu o tinuta de zi comoda, formata din blugi-pana, pulover XXL si fular supradimensionat.

Foto: 1pictures.stylebistro.com, shopstyleceleb.com


O tinuta masculina este completata perfect de ghetele army cu siret, mai ales daca alegi o pereche de blugi cu manseta, la fel ca Jennifer Aniston.



Foto: media.onsugar.com

Indiferent de stilul pe care il alegi, o pereche de ghete army sunt calea perfecta de a-ti accesoriza tinutele. Poti sa le porti cu pantaloni, blugi, rochii sau fuste, fara sa te temi ca vei pierde astfel aerul incarcat de feminitate din aparitiile tale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului