Accesorii

#caciula #stil #accesorii #haine iarna #tendinte toamna iarna 2011-2012 #caciula de blana

Trend alert: caciula de blana

Pe masura ce instalarea zapezii devine tot mai iminenta, masurile de protectie de ordin vestimentar incep creasca in importanta. Vestea buna este ca iarna aceasta a revenit in tendinte un accesoriu cat se poate de calduros, pe care celebritatile l-au adoptat deja in tinutele lor. Este vorba despre eleganta caciula de blana , agreata atat in varianta naturala, cat si in cea eco.

Kate Middleton, Kim si Khloe Kardashian , precum si excentrica Rihanna s-au afisat in public purtand cate o caciula din blana , una mai sofisticata si mai originala decat cealalta.

De la modele simple, in nuante neutre, pana la culori indraznete si dimensiuni XXL, caciula din blana iti va aduce iarna aceasta nota de inedit si actualitate de care ai nevoie pentru a fi chic, fara sa iti pui sanatatea in pericol.

Kate Middleton

Kate Middleton detine mai multe caciuli din blana clasice, pe care le asorteaza numai paltoanelor fine din stofa sau din lana. Parerile din jur spun ca tanara ducesa se inspira in alegerea pieselor vestimentare din garderoba Reginei Elisabeta a II a. Oricum ar fi, iarna aceasta creatorii de moda sunt perfect de acord cu stilul artistocrat al lui Kate.



Foto: thedailybeast.com

Kim Kardashian

Vedeta TV Kim Kardashian prefera modelele mai jucause si mai pufoase, in nuante cat se poate de luminoase. Chiar daca dimensiunea caciulii este neasteptat de "generoasa", Kim se simte incredibil de sexy purtand caciula din blana XXL.



Foto: hills2city.files.wordpress.com

Khloe Kardashian

Mult mai ludic este stilul lui Khloe Kardashian cand vine vorba despre caciula din blana. Vedeta reality-show-ului "Keeping Up With The Kardashians" poarta o caciula amuzanta in forma de tigru, cu partile laterale lungi, cat sa ajunga pana la linia taliei. Nu lipsesc nici urechiusele copilaresti, pe care doar o personalitate nonconformista le poate agrea.



Foto: onsugar.com

Rihanna

Rebela Rihanna iti ofera o varianta mai sportiva a caciulii din blana: un model rusesc, foarte voluminos si calduros, care poate fi asortat cu usurinta tinutelor lejere pentru zi: blugi, geci pufoase din fas, jachete din piele si botine sport.



Foto: cdn.buzznet.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului