Accesorii

#accesorii #perle #bijuterii #coliere

Topul preferintelor in materie de bijuterii de zi si de seara

Bijuteriile sunt accesorii care dau valoare, dar si culoare unei tinute. Ele pot transforma o vestimentatie banala intr-una eleganta, speciala, care sa iti puna in valoare personalitatea. Iata ce ar trebui sa porti la un eveniment de zi sau la unul de seara:

Coliere la baza gatului

Una dintre variantele la moda atunci cand vine vorba despre coliere e cel la baza gatului. El poate fi purtat cu succes la o rochie office, de lungime midi si cu decolteu in V. Poti opta pentru unul simplu, cu un pandantiv delicat din zirconiu, pentru un colier din perle negre sau poti alege unul format din mai multe siraguri din perle, care sa se transforme astfel intr-o piesa statement foarte moderna. Pentru o tinuta boho-shic cel mai potrivit este un colier din bumbac cu pandantiv din lemn.

Bijuterii cu perle

Trebuie sa stii ca anul acesta si, cu siguranta, si in cei care vor urma, perlele vor fi la mare cautare. Designerii le-au readus in prim-plan, incluzandu-le in marile colectii. Perlele roz sunt la mare cautare. Sunt foarte feminine si elegante si merg perfect pe o piele bronzata.

Pentru un eveniment special, cum ar fi un spectacol, o gala sau un vernisaj poti incerca un set de bijuterii din argint cu perle si marcasite. Aceste podoabe sunt foarte delicate si ii confera tinutei un aer extrem de sofisticat.

Bijuterii cu pietre semipretioase

Topazul bleu, onixul negru, chihlimbarul, ametistul, lapis lazuli sau peridotul sunt doar cateva dintre pietrele semipretioase aflate la mare cautare in acest an. Astfel, un set cercei, pandantiv si bratara din argint si ametist, spre exemplu, se poate dovedi un cadou perfect pentru persoana iubita. Trebuie sa tii cont insa ca atunci cand alegi un astfel de set nu trebuie sa mai porti niciun alt tip de bijuterie, pentru ca altfel nu vei mai reusi sa il pui suficient in valoare.

Un inel cu piatra albastra va straluci foarte frumos pe mana logodnicei, iar o pereche de cercei din argint cu pestisori bleu reprezinta un cadou ideal de facut la aniversarea unei fetite.

Bijuterii fantezie

Pentru o tinuta de zi, cel mai bine este sa porti bijuterii fantezie. Se poarta fie cele simple, din piele si bumbac, fie cele accesorizate cu elemente metalice. De asemenea, inelele sau cerceii din sticla de Murano sunt bijuterii foarte interesante, mai ales ca nu vei intalni niciodata doua la fel.

Un alt tip de accesoriu foarte modern e reprezentat de bijuteriile din sidef. Sunt usor de asortat oricarei tinute si nu sunt extrem de pretentioase.

De unde cumperi cele mai frumoase bijuterii

Lafemmecoquette.ro este magazinul online in care gasesti o multime de tipuri de inele, cercei, bratari sau seturi din argint incrustate cu pietre pretioase precum smarald, rubin sau safir negru. Oricine vrea sa surprinda pe cineva drag cu un cadou elegant o poate face alegand una sau mai multe piese din colectia de bijuterii LaFemmeCoquette. Toate produsele vin insotite de certificatul de garantie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare