Accesorii

#argint #cercei #bijuterii

Top 5 modele de cercei din argint pentru sezonul cald

Sezonul cald se apropie si cu siguranta ne pregatim garderoba de vara, dar si bijuteriile si accesoriile potrivite. Cerceii reprezinta o parte importanta a accesoriilor si de aceea ne-am gandit sa vedem care sunt cele mai in voga modele pe care le putem asorta cu succes la o tinuta lejera de vara.

Din varietatea de bijuterii aflata in magazine va recomandam cu caldura cerceii lucrati manual, cu multa migala, in argint cu puritate 92.5%, pentru ca au o stralucire specifica, greu de egalat. Nu va feriti sa purtati argint conform mitului ca se innegreste pentru ca nu este chiar asa: argintul de buna calitate se comporta foarte bine mai ales daca este purtat des si nu este tinut mult timp in cutia cu bijuterii.

Bijuteriile din argint rodiat sunt si mai rezistente la oxidare, doar ca au o stralucire mai apropiata de cea a aurului alb si mai putin specifica argintului sterling.

Un alt motiv pentru care va recomandam cerceii din argint este si faptul ca ei se gasesc in diverse marimi si forme, de la cei mici la baza urechii pana la cei geometrici de dimensiuni mari si foarte mari. De asemenea, argintul are avantajul de a se asorta foarte bine la culorile tinutelor noastre si astfel ii putem integra cu usurinta in orice styling.

Pentru aceasta vara iata cele cinci modele de top, cu care va veti putea pune in valoare tinutele de vacanta.

1. Cerceii din argint decorati cu opal albastru, acele pietre superbe, intr-o culoare ce ne aminteste de frumusetea marii. Pe acestia ii gasiti in colectia de bijuterii La Femme Coquette intr-o varietate de forme, potrivite cu aerul de vacanta: broscute testoase cu carapace pretioasa din opal, cercei rotunzi decorati cu valurile marii din opal, spirale rafinate, cercei decorati cu palmieri cu frunze din opal, precum si inimioare albastre, la fel de incantatoare.

2. Cerceii din argint cu sidef alb, cerceii cu perle albe sau colorate, cei cu scoici, cea mai cunoscuta fiind Ochiul lui Shiva, care poate fi considerata si un talisman protector sunt de asemenea bijuteriile cele mai apreciate in sezonul cald. Diversitatea de forme si marimi, de la cei mici si delicati pana la cerceii lungi, tip candelabru sau la modelele statement, ne incanta si ne completeaza cu o nota de rafinament intreaga tinuta.

3. Cerceii din turcoaz sunt bijuteriile cele mai cautate in sezonul estival, datorita culorii deosebite a acestei pietre, a deignului specific, care se potriveste de minune cu tinutele de vara.

4. Cerceii din coral rosu sunt si ei piese de rezistenta pentru tinutele de vacanta. Nimic nu se compara cu acest accent de culoare pe care il ofera pietrele de coral in combinatie cu tinutele in alb si negru, sau in alb si bleumarin.

5. Nu in ultimul rand, mentionam cerceii din argint simplu, sau incrustati cu zirconii transparente, usor de asortat si cu forme haioase: ananasi, pestisori, note muzicale, fluturi, stele de mare, ancore si lista poate continua, sau mai bine va lasam placerea de a le descoperi pe toate pe www.lafemmecoquette.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare