Accesorii

#inele #accesorii #bijuterii

Tipuri de inele care scot in evidenta fiecare forma de mana

Suntem atente atunci cand ne alegem hainele, pentru ca acestea sa ascunda micile defecte si sa scoata in evidenta cat mai bine trasaturile corpului. Ne alegem cerceii in functie de liniile fetei, in asa fel incat sa sublinieze si sa puna in evidenta trasaturile fetei. Dar ce se intampla cand vine vorba de inele? Ne lasam purtate de magia pe care fiecare bijuterie o emana si ne alegem adesea inele argint sau aur, fara sa ne gandim la prea multe aspecte

 

Inelele sunt bijuterii apreciate inca din Antichitate pentru eleganta si frumusetea pe care le emana si pentru puterea lor de a da un aspect aparte mainilor fiecarei persoane care alege sa le poarte. Daca si tu esti una dintre persoanele care iubesc sa poarte inele, ar trebui sa stii totusi ca indiferent daca iti place sa porti inele argint sau inele din aur, unul din criteriile dupa care le alegi ar trebui sa fie forma mainilor tale.

Asadar, daca ai maini cu degete subtiri si lungi, iti recomandam sa optezi pentru inelele cu pietre de dimensiuni mici si medii de forma rotunda sau ovala. Nu este recomandat sa acaparam aspectul mainilor cu inele de dimensiuni foarte mari in acest caz. Te poti indrepta spre inele cu un design cat mai creativ, dar incearca sa eviti inelele extrem de masive, care iti vor face degetele sa para exagerat de firave.

Pentru degetele mai groase, se recomanda inelele cu forme alungite, care creeaza impresia unor degete subtiri. Poti alege in acest caz inele cu pietre ovale si de asemenea, inele cu pietre late, cu taietura patrata/dreptunghiulara. O piatra prea ingusta nu va face altceva decat sa accentueze grosimea degetelor.

Degetele scurte pot fi frumos imbracate de inele cu pietre de forma ingusta si o banda metalica subtire. Inelele simple, fara aplicatii de pietre pretioase sau semipretioase sau inelele cu insertii de pietre foarte micute pot fi alte optiuni potrivite pentru acest tip de mana.

Pentru a pune in evidenta cat mai bine mainile tale, alege-ti bijuteriile in functie de trasaturi. Gaseste accesoriile care ti se potrivesc si poarta-le cu incredere!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare