Accesorii

#stil #feminin #frumusete #moda #incaltari #tenisi #pantofi #combinatii #asortat #rochite #rebel #original #punk #incaltaminte

Tenisii, un "must have" al sezonului cald

Asa cum cizmele Ugg au fost pentru multe femei  un „must have” al sezonului rece, acum, tenisii sunt cei care se vor ocupa de infrumusetarea look-ului tau primavara aceasta.

Principalul avantaj pe care il prezinta aceste incaltari este ca sunt foarte practici si usor de asortat aproape la orice tinuta . Sunt o alternativa foarte buna atunci cand te-ai saturat sa tot porti tocuri, sunt moderni, plini de culoare si pare-se ca nu vor iesi in curand din tendinte. De ce? Pentru ca fac parte din categoria accesoriilor care nu se demodeaza niciodata.

Daca inca nu esti convinsa ca este un „must” sa investesti si tu intr-o pereche de tenisi primavara aceasta, fii atenta la exemplele de mai jos si descopera cate combinatii reusite poti face doar cu aceste incaltari.

 

Feminin

 

Adopta o tinuta casual complet alba. Opteaza de exemplu pentru o plover-bluza cu un umar cazut, o pereche de pantaloni din bumbac si o pereche de tenisii de orice culoare vrei tu. Albul este una dintre culoriile de baza in aceasta primavara. In plus, pentru a crea un look mai chic, accesorizeaza tinuta cu un sirag de margele albe.

 

Jocul contrastelor

 

Opteaza pentru o rochie dintr-un material fluid si accesorizeaz-o cu o geaca de piele neagra si o pereche de tenisi in aceeasi culoare.

Sursa foto : www.focusonstyle.com, www.zimbio.com

 

Origini punk

 

Daca vrei sa dobandesti un look original si comod in acelasi timp, opteaza pentru o fusta plisata putin in clos, o curea cu tinte, un tricou cu imprimeu punk si o pereche de tenisi. Vei arata cool si gata de distractie.

 

Rebel

 

Daca ai o pereche de jeansi rupta prin casa, e perfect. Rupe-i si mai mult, pune un tricou punk pe tine si o pereche de tenisi. Astfel, in doi timp si trei miscari vei creea un look rebel, tocmai bun pentru iesirea cu fetele in oras.

Sursa foto: www.zimbio.com, www.fashiononbyme.wordpress.com

Original

 

Sigur te-ai gandit ca ai vrea si tu o fust scurta din piele dar nu stii la ce sa o asortezi? E adevarat, articolele din piele isi gasesc cu greu locul, insa nu si atunci cand e vorba de o pereche de tenisi. Daca mai adaugi si un top simplu, de preferinta un maiou tetra tocmai ce-ai creat un look rebel si de efect.

 

Simplu

 

Daca combini o pereche de jeansi drepti cu tenisi nu ai cum sa dai gres. Si asta pentru ca jeansul poate fi trecut drept fratele de cruce al tenisilor si se scot tot timpul unul pe celalalt. Adauga si o geaca de piele scurta si esti in tendinte cat ai clipi.

Sursa foto: www.hollywoodcrush.mtv.com, www.instyle.com

Copilaresc

 

Din cand in cand tuturor ne place sa fim din nou copii si stii si tu ca imaginea eternei Lolita infierbanta mintile barbatilor si acum. De ce ai nevoie pentru un look copilaresc? Nimic mai simplu: o rochie fara maneci cu buline care sa urmareasca linia siluetei, o pereche de tenisi colorati si un cardigan pe deasupra pentru serile racoroase din parc.


Sursa foto: www.fabsugar.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare