Accesorii

#cizme #botine #pantofi cu toc #pantofi din piele #toamna 2011 # pantofi toamna #tendinte pantofi

Tendinte pantofi toamna-iarna 2011

De la pantofi cu talpa joasa extrem de gentili cu picioarele noastre, pana la tocuri indraznete si platforme ametitoare, toate aceste variante se inscriu in tendintele pentru incaltamintea feminina in sezonul toamna- iarna 2011 .

Colectiile de pantofi pentru toamna-iarna 2011 promoveaza motivele anilor '30 si '50-'60: platforme, curele legate de glezne, imprimeuri, tocuri groase, varfuri ascutite sau rotunjite si bombate.

Baretele infasurate in jurul gleznei nu vor lipsi din noile linii de incaltaminte, iar culorile in voga sunt cele neutre (nud), albastru, verde smarald, maron, violet si rosu.

Combinatiile alb-negru raman si ele favorite pentru sezonul rece.

 

Platformele


Una din tendintele cele mai fierbinti ale perioadei care urmeaza este tocul-platforma. Arata grozav cu fuste, rochii sau pantaloni si este perfect pentru zi si birou.

 

Pantofii cu talpa joasa


Daca nu agreezi foarte tare inaltimile si preferi sa simti mai bine pamantul sub picioare, poti alege pantofii cu talpa joasa propusi de Giambattista Valli, Stella McCartney sau Chanel:



Foto: becomegorgeous.com

 

Cizmele inalte


Cizmele inalte au o revenire spectaculoasa la sfarsitul anului 2011, intr-o gama extrem de diversa de versiuni pe placul tuturor. Clasice, imblanite, cu franjuri sau cu imprimeuri de reptila, cizmele inalte fac legea:


 

Ghetele cu sireturi


Un alt come-back rasunator apartine ghetelor cu toc patrat si sireturi, pe care designerii le vor de aceasta data in combinatie cu rochii delicate, foarte fragile:



Foto: becomegorgeous.com

 

Tocurile cui


Pentru ocaziile speciale, tocurile cui sunt alaturi de tine mai actuale decat oricand, in varianta mai sobra sau dimpotriva.

 

Tocul gros


Daca nu esti adepta tocurilor stiletto, creatorii de moda iti propun pantofi confortabili cu tocul gros si rezistent in fata provocarilor sezonului rece:


Foto: becomegorgeous.com

Sosetele in pantofi sunt un alt trend pentru aceasta toamna, desi pana nu demult era considerat un look demodat de zeci de ani. Dupa ce Rihanna a aparut asa intr-un concert, combinatia s-a transformat in tendinta fierbinte.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului