Accesorii

#diamante #aur #bijuterii

Tehnologia, aurul si diamantele. Cumparatorul fara sex

Ce legatura poate fi intre IT si piata romaneasca de bijuterii cu diamante? Aparent, niciuna, doar ca, la o analiza mai atenta, descoperim multe elemente interesante care fac din achizitia unei bijuterii, o experienta valoroasa. Am vrut sa vedem ce implica, pentru un client obisnuit, contactul cu un producator roman de bijuterii cu diamante. Ne-am propus sa jucam rolul unui "cumparator fara sex". Ce vrea sa insemne acest lucru?

Fara a va panica in mod inutil, cumparatorul fara sex este acel cumparator care este capabil sa se transpuna atat in pielea unui barbat cat si a unei femei pentru a simti experienta sau pentru a cumpara exact ce trebuie. Dar este oare posibil acest lucru? Poate fi un om atat de obiectiv incat sa vada o perspectiva de 360 de grade, fara a se implica emotional? Mai greu dar se poate.

Pornind de la asteptarile generale ale unui cumparator de verighete, sa spunem. In acest caz, decizia este una comun-asumata, fiindca cei doi sunt logoditi si, amandoi, fac research-ul necesar. Online sau in magazine fizice. Dar mai ales online.

Daca ne referim la inele de logodna, aici acest plural nu isi are acoperirea si in realitatea concreta. Fiindca avem un inel, nu o pereche. In plus, el este cel care alege in functie de ceea ce simte sau stie ca ii place ei. Si alege, in principiu online. Pentru ca e mai simplu, pentru ca e sigur si pentru ca... nu are chef sa caute loc de parcare.

Tehnologia joaca un rol esential. Cauti un site care sa te inspire dar si sa iti inspire incredere. Am apelat la cunoscatorii domeniului ca sa aflam mai multe. Si am aflat.

"Achizitia unei bijuterii cu diamante nu se compara cu nimic altceva. Este un intreg proces cu implicatii atat psihologice cat si financiare. Cumparatorul de bijuterii cu diamante certificate international este determinat si stie bine ce face. Lui trebuie sa-i fie usurat tot acest proces care se desfasoara intr-un mediu inalt securizat tehnic si cu maxima incredere reciproca." spune Marian Constantinescu, CEO Diamante.ro.

Atunci cand cumperi o bijuterie din aur cu diamante certificate internationa si care valoreaza, sa spunem, 10-12.000 lei, iti doresti ca totul sa fie perfect, indiferent ca faci shopping onine sau mergi intr-un magazin fizic. Insa, indiferent de unde te hotarasti sa iei bijuteria, in 2017 nu mai poti ignora tehnologia.

Una dintre manufacturile romanesti care a implementat puternic tehnologia si a imbinat-o perfect cu "clasicul" este FIRESQ. Metoda "bricks and clicks" caci asa se cheama ea, este un model de afaceri care functioneaza peste tot in lume.

"Avem o prezenta atat online cat si offline si asta ne ajuta foarte mult. Vrem sa oferim clientilor o experienta valoroasa, indiferent cum se hotarasc sa faca achizitia: din fata calculatorului sau din magazin. Folosim tablete configurate special pentru a oferi, in magazin, toate informatiile necesare achizitiei. Avem in permanenta un stoc online de peste 50.000 de diamante si oricine poate sa isi configureze inelul chiar in magazin. Pe langa suportul acesta care utilizeaza tehnologia moderna, sa nu ignoram consultantul care sta, fizic, alaturi de client." , adauga Marian Constantinescu.

Indiferent ca e barbat ori femeie, cumparatorul vrea sa stie pe ce da banii. Si, daca tehnologia il poate ajuta, cu atat mai bine. O experienta placuta intr-un magazin sau pe un website, inseamna o achizitie de succes si toata lumea nu poate fi altfel decat multumita.

 

bijuterii cu diamante > https://www.diamante.ro/bijuterii

verighete > https://www.diamante.ro/verighete

inele de logodna > https://www.diamante.ro/inele-de-logodna

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului