Accesorii

#revelion #cina romantica #stil feminin

Surpriza perfecta pentru noaptea de Revelion

Vrei sa-i oferi iubitului sau sotului o noapte de Revelion de neuitat? Calea cea mai sigura sunt desuurile care sa-l puna pe jar in noaptea dintre ani.

Daca ai hotarat sa petreci Revelionul doar cu persoana iubita, poti transforma sfarsitul de an intr-o experienta memorabila.

Planifica din timp seara si pregateste-te cu lenjeria care sa il incite pe barbatul care ti-a cucerit inima.

Deoarece Revelionul este o ocazie speciala, iti poti surprinde iubitul sau sotul cu ceva mai indraznet. La fel cum rochia pentru petrecerea de Revelion poate fi mai extravaganta, desuurile trebuie si ea aleasa pentru ocazia speciala.

Culoarea sezonului este rosu, iar oferta variata garanteaza ca vei gasi lenjerie pe gustul tau.

Ocazia speciala iti permite sa incerci si culori deosebite: auriu sau argintiu. Daca adaugi si o masca vestimentatiei tale, vei starni imaginatia barbatului alaturi de care petreci noaptea dintre ani.

Deoarece in jurul miezului noptii telefoanele voastre vor suna neintrerupt cu mesaje de "La Multi Ani!", cel mai bine este sa incepi partea speciala a serii dupa ce ati incheiat urarile si ati inchis telefoanele.

Trezeste-i interesul cu o cina la lumina lumanarii, toarna-i sampanie in pahar si lasa-l sa te admire in atmosfera romantica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului