Accesorii

#parfumuri #accesorii #magazin online #parfumuri online #onlineparfum.ro #parfumuri de lux #set parfum

Seturi de parfum perfecte pentru cadourile de sarbatori

Febra cumparaturilor de la sfarsit de an a inceput sa prinda proportii, iar tu te gandesti deja la surprizele pentru cei dragi. iti ofera cateva solutii avantajoase pentru cadourile de sarbatori, sub forma unei game variate de seturi de parfum perfecte pentru a fi oferite de Sfantul Andrei, Mos Nicolae sau Mos Craciun .

Aromele marcilor celebre de parfum iti sunt puse la dispozitie in casete-cadou aspectuoase, care contin parfumuri, geluri de dus, lotiuni de corp si sapunuri de lux. Intra pe onlineparfum.ro si comanda simplu si rapid cele mai inspirate daruri pentru ocaziile speciale din perioada sarbatorilor de iarna.


Set Bvlgari Aqua Marine

Fa o surpriza de proportii barbatilor speciali din viata ta cu setul (75 ml) si geanta pentru cosmetice. Aspectul deosebit al pachetului si pretul avantajos te vor incanta.

Pret: 155 ron

Set Paco Rabanne 1 Million

Parfumul de lux Paco Rabanne 1 Million, orginal 100%, este disponibil pe onlineparfum.ro intr-un set special cu casti inscriptionate cu numele celebrei marci. Design-ul auriu si forma originala de prezentare vor impresiona in mod desavarsit destinatarul cadoului.


Pret: 206 ron

Bruno Banani Magic Woman

Doamnele vor fi incantate sa primeasca (50 ml) si gel de dus (50 ml). Forma de prezentare avangardista il transforma intr-un cadou minunat pentru sarbatori.

Pret: 85 ron

212 Sexy

Extravaganta si senzualitatea sunt exprimate pe deplin de de corp (100 ml) si geanta.



Pret: 258 ron

Christina Aguilera Royal Desire

Bugetul nu iti permite sa epatezi anul acesta? Atunci setul Christina Aguilera Royal Desire te ajuta sa oferi un cadou de calitate, fara sa faci eforturi financiare deosebite. Setul de parfum contine apa de parfum (15 ml), lotiune de corp (50 ml) si gel de dus (50 ml). Pretiozitatea ambalajului te va cuceri imediat.



Pret: 95 ron

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului