Accesorii

#bijuterii personalizate #bijuterii #bijuterie

Semnificatii si simboluri inserate in bijuterii personalizate

De fiecare data cand achiztionam un nou accesoriu ne dorim o piesa plina de emotie pe care sa o purtam ani intregi, uneori chiar si pentru tot restul vietii. Acesta este motivul pentru care, atunci cand vine vorba de a face o alegere, nu ne uitam doar la cum arata, ci si la ce inseamna si ce reprezinta bijuteria.  Simbolismul si semnificatia piesei este un punct important atunci cand doresti sa cumperi pentru tine sau pentru o persoana draga tie o noua bijuterie personalizata.

Parte din tine

Cand vine vorba de bijuterii personalizate este important sa nu te grabesti in alegerea ta. Fiecare element trebuie pus in balanta. Fie ca urmaresti sa te rasfeti pe tine sau sa faci un cadou persoanei iubite, inainte de toate gandeste-te ce ti se potriveste tie sau celui drag.

Breloc casuta cu membri familiei - Bratara personalizata pentru EL

Bijuteriile personalizate sunt la baza o parte din cine esti tu, ce iti place, ce pasiuni si ce doresti sa transmiti lumii. Mai bine spus, ele iti prezinta individualitatea si personalitatea intr-un mod personal si unic.

Labute si multe altele

De cand e lumea oamenii si animalele au o conexiune puternica. Unii isi cresc animalele de companie precum copiii, altii adopta animale de companie pentru a le salva de la adaposturi si, altii, isi petrec timpul liber, ajutand societati sau centre special create pentru necuvantatoare pentru a fi in preajma lor.

Lantisor Inima si Labuta - Cercei Yorkshire - Argint 925

Iubirea pe care o persoana o are pentru animalul sau este uneori tangibila. Aceasta afectinue poate fi inserata intr-un un cadou care sa evidentieze dragostea lor pentru pentru prietenii cu labute, urechiati, cu pene, cu solzi sau chiar si cu copite. La Chic Bijoux vei gasi o selectie de lantisoare personalizate, cercei, bratari, pandantive si inele create cu drag pentru iubitorii de animale.  Aceste piese sunt perfecte pentru a onora relatia omului cu faptura lui iubita.

Bijuterii ce prezinta legaturi de iubire si prietenie

Arata-i persoanei dragi cat de mult iti pasa cu piese ce repezinta simboluri ale infinitului, pandantive in forma de inima, lantisoare cu nume, bratari personalizate cu gravuri speciale si multe alte amulete care vor transmite sentimentele tale cele mai profunde.

Pentru dragostea vietii tale, pentru mama, o sora sau cea mai buna prietena alege o piesa care va spune cat de mult ii iubesti mult mai bine decat cuvintele!

Set 3 bratari surori/prietene - banut si lantisor din Argint 925

Trifoiul cu patru foi, a ta amuleta norocoasa

Farmecul trifoiului cu patru foi este si a fost folosit pentru a crea bijuterii cu o semnificatie aparte.

Este stiut faptul ca trifoiul cu patru foi este norocos, dar stiai si ca acesta exprima cele patru binecuvantari ale vietii: noroc, speranta, credinta si iubire? Astfel o bijuterie personalizata cu simbolul trifoiului va fi o amuleta perfecta care iti va aduce noroc si te va proteja de rau.

Lantisor cu pandantiv - Trifoi cu patru foi  - Argint 925, cristal Swarovski

Ingerul – simbol al protectiei si al indrumarii

Ingerul pazitor reprezinta puritatea, protectia, afectiunea si armonia. Totodata, acest simbol ofera speranta si fericire.

Bijuteriile care prezinta chipuri sau aripi de  inger sunt foarte speciale. Acestea au o semnificatie personala si sunt pretuite precum talismane protectoare, pline de credinta si putere spirituala.

Lantisor cu pandantiv - Aripi de Inger - Banut cu mesaj gravat - Argint 925

Simbolul pe care il alegi sa il porti ar trebui sa aiba o insemnatate profunda si personala pentru tine.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii si-au impodobit corpul cu frumoase bijuterii care poseda sensuri profunde. Conexiunile cu animale, pietre, metale si simboluri amintesc oamenilor de miturile antice si de propriile lor povesti personale. Impodobeste-ti mintea, corpul si spiritul cu pozitivitate prin intemediul bijuteriilor personalizate care servesc ca amintiri ale propriei tale calatorii in viata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare