Accesorii

#sarbatoare #cadouri #ziua indragostitilor #valentines day #fungift #luna iubirii

Sarbatoreste luna iubirii cu FunGift.ro!

Unii sarbatoresc Valentine's Day, altii sarbatoresc Dragobetele, dar dragostea se sarbatoreste in fiecare zi! Si cum Valentine's Day bate la usa, a sosit momentul sa cauti cadouri pentru jumatatea ta.

Daca esti in pana de idei si vrei sa iti surprinzi jumatatea de cu aceasta ocazie, ti-am pregatit cateva recomandari de cadouri. Iti propunem cateva idei de cadouri de la FunGift.ro ca sa va bucurati impreuna.

Tabla "Declara-i iubirea"

In fiecare zi ii poti scrie declaratii de dragoste, ganduri frumoase jumatatii tale pe tabla in forma de inimioare. Pe langa faptul ca poti incepe o zi cu ganduri frumoase pentru persoana iubita, ii poti gasi cu usurinta un loc in dormitor, in living sau chiar in bucatarie.

Set 2 cescute LOVE

Un set special pentru indragostiti care iti va face dimineata mai frumoasa. Si cum cea mai buna cafea o bei alaturi de jumatatea ta, acest set cu inimioare va sta la loc de cinste.

Inimioara strangatoare

In umerasul decorativ in forma de inimioara poti prinde cele mai reusite poze cu voi doi sau cele mai frumoase mesaje de dragoste!

Rama foto ce leviteaza

In forma de inima, Rama foto ce leviteaza este cadoul perfect pentru persoanele romantice. Fotografia voastra preferata va infrumuseta atmosfera din casa.

Aroma dragostei

In fiecare dimineata poti savura cafeaua alaturi de persoana iubita , iar daca o cafea aromata are si o inima, cu siguranta buzele tale vor lua forma unui zambet. Aroma dragostei este un set ce contine: un mixer cappuccino, o forma decorativa, doua cani din ceramica si doua servetele.

Butoni inimioare

O pereche de butoni in forma de inima este cadoul ideal cu aceasta ocazie si vor accesoriza tinuta pentru Valentine's Day.

Fantana de ciocolata

Stii fantanile acelea cu ciocolata delicioasa din care te infrupti de fiecare data la petreceri? Ei bine, acum poti sa il rasfeti pe iubitul cu acest desert de senzatie si cine nu iubeste ciocolata. Fantana de ciocolata este usor de folosit, ai nevoie de ciocolata si fructele tale preferate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare