Accesorii

#bijuterii #accesorii #stil feminin #prochaine.ro #prochaine

Prochaine, bijuterii handmade cu poveste

ADVERTORIAL

Bijuteriile sunt marci ale senzualitatii si feminitatii reprezentantelor sexului frumos si, totodata, o posibilitate oferita urmaselor Evei de a-si exprima personalitatea. Cel mai bun exemplu de bijuterii realizate cu pasiune si fantezie raman cele handmade. Da frau liber imaginatiei si permite-ti sa fii tu insati cu ajutorul accesoriilor Prochaine, bijuterii handmade cu poveste.


Prochaine, bijuterii originale concepute cu dragoste

Bijuteriile handmade Prochaine sunt creatia designerului de accesorii Anca Radulescu si au la baza un element provocator: zalele. De inspiratie medievala, bijuteriile handmade Prochaine se disting nu doar prin aspectul inedit, iesit din tipare, ci si prin pasiunea, dragostea si rabdarea cu care sunt confectionate.

Bijuteriile handmade Prochaine sunt accesoriile femeii puternice, independente si indraznete, care nu se teme sa ia decizii si sa isi ia viata in propriile maini, hotarandu-i singura cursul. Din colectia de bijuterii handmade Prochaine by Anca Radulescu nu lipsesc colierele, bratarile, cerceii, curelele, esarfele ori gentile, toate confectionate din zale, cu sau fara elemente decorative suplimentare.


Contribuie la crearea propriei bijuterii Prochaine!

Zalele care stau la baza bijuteriilor handmade Prochaine pot deveni si simbolul povestii tale! Cu semnificatii care pornesc de la nevoia de "eliberare" si "descatusare" a propriei creativitati, zalele pot deveni materia prima de la care creatoarea Anca Radulescu sa porneasca "teserea" povestii tale personale, realizand o bijuterie handmade originala, in functie de dorintele si indicatiile tale.

Bijuteriile handmade Prochaine sunt mult mai mult decat o impletitura iscusita de zale dure. Aceste accesorii pot fi "imblanzite" prin inserarea unor elemente suplimentare, precum cristale Swarovski, turcoaze, howlit, sidef, agate gri, cuart roz, compozit din turcoaz si magnezit, incorporat in rasina lucioasa, agate indiene, jad, coral, hematit ori cristal de stanca.

La randul sau, culoarea zalelor poate suferi modificari, iar forma, lungimea si complexitatea impletiturii sunt lasate, de asemenea, la latitudinea viitoarei mandre posesoare a unei bijuterii handmade Prochaine.


Prochaine lanseaza o noua generatie de accesorii si imbracaminte

Prochaine trece la urmatorul nivel in 2013. Creatoarea de bijuterii Anca Radulescu va introduce in curand in colectia Prochaine si piese vestimentare confectionate din zale impletite, de tipul vestelor. Totodata, designerul promite sa sporeasca numarul de genti concepute din zale, oferind noi modele originale si creative.

Nu in ultimul rand, primavara 2013 va aduce lansarea unei linii speciale, pretioase, de bijuterii din argint, care va purta numele de Prochaine Silver.


Despre Prochaine

Prochaine este unul dintre cele mai noi branduri de bijuterii handmade din Romania, care atrage prin accesoriile confectionate din zale impletite si pietre semipretioase, rezultatul fiind bijuterii de o calitate exceptionala.

De altfel, scopul brandului Prochaine, in spatele caruia se afla creatoarea de accesorii Anca Radulescu, este intocmai confectionarea unor bijuterii originale, personalizate, cu poveste la cele mai inalte standarde, respectand intotdeauna opiniile si dorintele clientelei sale.

Bijuteriile handmade Prochaine pot fi vizualizate si comandate de pe site-ul www.prochaine.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului