Accesorii

#culori #primavara #incaltaminte

Pregateste-te de primavara si simte-te confortabil in culori!

Pentru cei care stiu ce vor, pentru cei care nu rateaza niciun moment sa impresioneze, pentru cei care intotdeauna aleg stilul potrivit, ECCO lanseaza o noua colectie fresh si indrazneata.

Noua colectie ECCO ST.1 LITE se adreseaza tinerilor care cauta sneakersi cool, exceptional de confortabili, care sa ofere o nota de unicitate stilului lor vestimentar.

Talpa dintr-o singura componenta ii confera noii colectii o silueta unica si o estetica aspirationala, ceea ce face ca alegerea acestui model sa fie una potrivita.

Combinatii de culori indraznete

Confortul este de departe unul din plusurile colectiilor ECCO ST.1 si ECCO ST.1 LITE, insa noile culori se vor potrivi cu o varietate de tinute, indiferent de stilul adoptat, oferindu-ti o pata de culoare care nu va trece neobservata.

ECCO ST.1 este o fuziune impecabila intre stilul sport si cel casual, oferind o selectie de modele in ton cu moda unde s-au folosit tehnologii de ultima generatie. Poti alege dintr-o gama variata de combinatii de piele premium, nubuck sau Yak, in culori indraznete. In aceasta colectie vei descoperi si culorile clasice, specifice sezonului.

Vitalitate si confort pentru toata ziua

Modelele din noua colectie prezinta aceleasi tehnologii inovatoare, remarcandu-se o imbunatatire a tehnologiei SHOCK-THRU, care iti va oferi o absorbtie avansata a socului in timpul mersului, dar si o atenuare.

Confortul specific incaltamintei ECCO va fi resimtit pe parcursul intregii zile si la aceasta gama si dispune de tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort care:

  • Asigura un echilibru fin intre amortizare si recul;
  • Ofera o potrivire naturala;
  • Garanteaza durabilitatea acestui produs.

Confort si durabilitate

Pielea de inalta calitate, foarte moale, contribuie la un plus de confort si creste durabilitatea acestor sneakersi. Unele modele din colectie au o captuseala din piele ECCO premium, pentru o senzatie moale, in timp ce altele au o captuseala din material textil, ce asigura un climat confortabil in interiorul pantofilor si permite piciorului sa respire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare