Accesorii

#bijuterii #piatra lunii # bijuterii piatra lunii

Piatra Lunii, protectorul femeii, al caminului si al copiilor

Piatra Lunii este una dintre cele mai frumoase si delicate pietre semipretioase. Dincolo de aspectul sau aproape magic, este un cristal despre care se spune ca aduce o multime de beneficii celor care il poarta. Frumusetea sa mistica da un farmec aparte oricarei bijuterii cu Piatra Lunii, indiferent de ocazia cu care o porti sau de tinuta cu care o asociezi.

Piatra Lunii poate fi incolora, albicioasa, galbena, gri-alb, verde, roz-maro sau alb-argintie. Cel mai usor de recunoscut este, insa, cea de un alb laptos cu usoare tente albastrui, rezultate datorita fenomenului optic numit adularescenta.

Romanii credeau ca Piatra Lunii provine chiar de la Luna capturata si ca are darul de a trezi sentimente fata de persoanele de sex opus si de a aduce armonie in relatii. Tocmai de aceea este considerata o piatra a iubirii.

In India, tara sa de provenienta, piatra lunii este considerata sacra, aducatoare de noroc.

Piatra Lunii protejeaza in special Varsatorii sau Pestii, insa si pe nativii din Rac, Fecioara, Balanta, Scorpion sau Sagetator. Este considerata o gema protectoare a femeii, a caminului si a copiilor, dar si a calatorilor pe apa; este benefica pentru sanatate, sarcina, iubire, echilibru psihic, somn; ajuta la descoperirea talentelor ascunse, a pasiunilor, a punctelor forte, aduce noroc, iubire, speranta, implinirea dorintelor.

Un inel din argint cu Piatra Lunii, spre exemplu, este mesajul perfect pentru un "te iubesc" transmis din inima; o pereche fina de cercei, un pandantiv sau o bratara vor atrage deopotriva privirile tuturor si vor da un plus de eleganta si finete oricarei tinute.

Cum se intretin bijuteriile cu Piatra Lunii

Piatra Lunii are o duritate medie (6/10), astfel ca se poate zgaria sau sparge usor, prin urmare trebuie sa ai grija de ea. Usoara, relativ rece, Piatra Lunii tinde sa devina mai fada in lumina directa a soarelui.

Se purifica prin spalare cu apa si sapun si se incarca cel mai bine la lumina lunii.

Cristaloterapie cu Piatra Lunii

Piatra Lunii are si proprietati terapeutice. Se spune despre ea ca are capacitatea de a absorbi durerile, ca favorizeaza regenerarea organelor si recuperarea dupa o boala.

Organele pentru care este benefica sunt stomacul, splina, pancreasul, aparatul digestiv, respirator, inima, pielea, ochii si gatul.

Este recomandata femeilor in timpul sarcinii sau pentru infertilitate si probeme ginecologice.

La Accent Bijuterii dorim să satisfacem cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare