Accesorii

#parfumuri #tendinte #vara #stat

Parfumurile verii 2010

Delicate si proaspete, parfumurile florale sau tropicale sunt revigorante si perfecte pentru vara. Reprezentand esenta dragostei, aromele dulci pe de alta parte sunt “accesoriile” perfecte pentru a completa un look.

Ai mai jos o lista cu noua dintre cele mai bune parfumuri pe care “sa le porti” vara aceasta.  Alege pe cel potrivit tie si improspateaza-ti astfel simturile cu mireasme irezistibile numai bune de adulmecat.

 

Chloe Eau de Fleurs

 

Casa Chloe prezinta pentru vara aceasta o noua colectie de trei miresme denumita “Chloe Eau de Fleurs”. Cele trei esente propuse de Chloe sunt Lavande, Capucine si Neroli.

  • “Eau de Fleurs Lavande” contine pergamuta, iris, mosc, lavanda, ambra cenusie,  esenta de ceai, si radacina de vetiver (iarba parfumata).
  • “Eau de Fleurs Capucine” contine pergamuta, lamaita, galban (rasina exotica), salvie, ienupar, esenta de trandafir, iasomie, mosc si lacramioara.
  • “Eau de Fleurs Neroli” pe de alta parte este compus din esenta de mandarina, portocala, rozmarin, petale de bujor, ambra, mosc alb, tabac si ceai.

 

Insolance Blooming  de la Guerlain

 

Aceasta esenta de la Guerlain este combinatia perfecta de flori si fructe menite sa-ti inspire tie bucuria ca vara se apropie. “Insolance Blooming” are la baza un amestec de  iris cu bobite de baca rosie (fruct cu mai multe seminte).
Oriens de la Cleef and Arpels

Inspirat tot din fructe si flori, “Oriens” este o combinatie intre zmeura,  coacaze, praline, iasomie, patchouli si flori albe proaspat taiate. Este un parfum elegant si misterios care iti da o stare de buna-dipsozitie si liniste interioara .

 

Flora de la Gucci

 

Aceasta esenta are ca sursa de inspiratie motivele florale. “Flora” se adreseaza in special fetelor tinere.  Are un continut bogat de citrice si bujor. Profunzimea acestui parfum este data de mirosul trandafirului si  osmanthus (o floare chinezeasca cu aroma de fructe).  Nota distinctiva a “Flora”-ei propuse de Gucci consta intr-un amestec de patchouli si lemn de santal.

 

Parisienne de la Yves Saint Laurent

 

Miresmele care compun acest parfum  sunt: trandafir de Damasc , viorea, bujor, merisor, patchouli, mosc si lemn de santal. Pe langa aceasta, “Parisienne” mai aduce si aromele urbane de lac si vinilin. Parfumul propus de Yves Saint Laurent inspira multa feminitate si senzualitate.

 

Be Givenchy de la Givenchy
 

Esentele de baza care compun acest parfum sunt lamaie verde, ghimbir, cireasa amara. Profunzimea aromei este data de caprifoi, iasomie, floare de portocal , ambra, mosc si cedru. “Be Givenchy” aduce dupa sine un val de prospetime, eleganta  si luminozitate.

www.fraganceonline.com

 

Daisy in The Air de la Marc Jacobs

 

Chintesenta parfumului  “Daisy in the Air” o reprezinta combinatia intre miresme florale si mirosul de vita de vie. Iar, buchetul floral efervescent compus din capsuni, grepfuit rosu, gardenia, frunza de violete, petale de violeta, petale de iasomie, mosc si vanilie, vine sa completeze aceasta senzatie de intoarcere la natura.

 

Custo Barcelona de la Custo

 

Acest parfum gadila simturile olfactive cu arome de portocala amara, un cocktail proaspat de lamai din insula Calabria, grepfruit roz si pergamota mediteraniana.  Chintesenta parfumului “Custo” se concretizeaza in arome de fructe, capsuni salbatice, coacaze negre si bujor cu  flori de portocal. Baza parfumului mai include si acorduri de ambra incinsa, mosc si patchouli.

 

Flower de la Kenzo

 

“Flower” este o combinatie florala de trandafir, vanilla si violete. Acest parfum contine arome de trandafir bulgaresc, violeta de Parma , mosc alb si vanilla.

www.fragranceonline.com
 

Foto : www.perfume-allergy.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului