Accesorii

#onlineparfum.ro #parfumuri originale #parfumuri #Paco Rabanne 1 Million #Alien de Thierry Mugler #Versace Bright Crystal #Antonio de la Antonio Banderas #Cerruti 1881 Pour Femme #Chanel Coco Noir

Parfumuri pentru sezonul rece recomandate de OnlineParfum.ro

ADVERTORIAL

Mosc, portocala, patchouli, iasomie, trandafir si lamaie sunt arome puternice care invaluie corpul si stimuleaza toate simturile pentru o experienta completa. In sezonul rece, parfumurile sunt indraznete, misterioase si exotice, iar cel care le poarta cu siguranta se va face remarcat! Daca vrei sa iesi si tu in evidenta si sa ii impresionezi pe cei din jur, afla mai jos ce parfumuri nu ar trebui sa ratezi in sezonul rece!

Iata mai jos cateva parfumuri care se pot transforma in cadouri fermecatoare pentru cei dragi sau pentru tine in perioada sarbatorilor:

Paco Rabanne 1 Million. Pentru un barbat puternic, dar cu simtul umorului si jucaus, parfumul Paco Rabanne 1 Million este alegerea ideala in sezonul rece. Cu arome de patchouli, grapefruit, trandafir, scortisoara, menta, portocala rosie si ambra, parfumul este un amestec bogat si placut, destinat barbatului modern.



Alien de Thierry Mugler. Acest parfum puternic si persistent este ideal pentru o femeie sexy si misterioasa. Cu arome puternice de iasomie, pin, patchouli si vanilie, parfumul Alien Thierry Mugler invaluie si seduce. Este potrivit pentru orice ocazie, indiferent de sezon.



Versace Bright Crystal. Acest parfum seducator a fost obtinut din mireasma florilor preferate ale creatoarei de moda Donatella Versace. Are arome lemnoase si senzuale, iar ambalajul rafinat este o emblema a luxului. Parfumul Versace Bright Crystal este ideal pentru femeile puternice, atragatoare, care stiu ce vor de la viata.



Antonio de la Antonio Banderas. Este un parfum masculin rafinat, ideal pentru barbatii puternici si seducatori. Cu accente de piper, pin si lamaie, parfumul Antonio poate deveni un cadou perfect de sarbatori.



Cerruti 1881 Pour Femme. Dedicat femeilor puternice, Cerruti 1881 Pour Femme este un parfum cald si bogat. Cu arome intense de violete, iris si iasomie, combinate cu tonuri puternice de portocala, parfumul propune o experienta senzuala, de neuitat.



Chanel Coco Noir. Un parfum cu arome orientale, Coco Noir este potrivit pentru femeile misterioase. Senzual si rafinat, parfumul seduce cu aromele sale puternice de bergamota, grapefruit, portocala, trandafir, iasomie, tamaie si santal.



Sursa foto: onlineparfum.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului