Accesorii

#parfum #christian dior #primavara 2011

Parfumuri de primavara 2011

Odata cu sosirea primaverii, schimbarea din garderoba ta trebuie insotita si de arome noi. Afla care sunt cele mai proaspete parfumuri pentru primavara 2011.

Renunta la parfumurile cu esente lemnoase potrivite pentru iarna si alege unul dintre parfumurile bazate pe arome de flori si fructe, potrivite pentru anotimpul cel mai vesel al anului.

 

Christian Dior Diorissimo

 

Creat in anii 50, Diorissimo a fost "improspatat" pentru acest sezon de parfumierii de la Christian Dior, care i-au oferit un aer mai modern parfumul inspirat de mirosul delicat al lacramioarelor.

Proaspat si romantic, Diorissimo aduce aminte de roua proaspata a diminetii in padure.

Parfumul cucereste mai intai prin notele de top: lacramioare si ylang-ylang si se dezvolta apoi cu arome de bergamota si amaryllis . Nota finala este de iasomie.

Diorissimo este un parfum bland, dar rezistent, care te poate ajuta sa intri in contact cu natura la venirea primaverii.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, Christian Dior Diorissimo. Sursa foto: Fragrantica.com

 

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

 

Dupa succesul inregistrat de parfumul Marc Jacobs Daisy in 2007, designerul lanseaza un nou parfum, ideal pentru primavara.

Daisy Eau So Fresh amesteca note de capsuni si grapefruit, cu aroma speciala a violetelor si a trandafirilor salbatici. Baza parfumul este calda, combinand lemnul de cedru cu moscul.

O aroma bine definita, fara sa fie prea puternica, Daisy Eau So Fresh te poate ajuta sa faci trecerea de la parfumurile lemnoase ale iernii la cele bazate pe fructe, potrivite pentru vara.

 

Kenzo L'eau

 

Cel mai vesel parfum de primavara, Kenzo L'eau are o aroma discreta, dar potrivita pentru orice ocazie.

Parfumul combina elemente acvatice, ca stuf si mentha aquatica, cu aroma mai blande, de piersici si de flori de apa proaspata.

Pentru ca este foarte delicat, nu trebuie sa-ti faci griji ca folosesti prea mult si Kenzo L'eau te poate ajuta sa intampini primavara cu mai mult optimism si incredere in tine.

Kenzo L'eau, Donna Karan DKNY Be Delicious Juiced. Sursa foto: Fragrantica.com

 

Donna Karan DKNY Be Delicious Juiced

 

Daca primavara te face sa te gandesti la fructe proaspete si suculente, DKNY Be Delicious Juiced este parfumul potrivit pentru tine.

Primele note ale parfumului sunt de fructe proaspete, dar si de flori de par. Be Delicious Juiced include si note de lacramioara si aroma de petale de violete.

Baza parfumului o constituie aroma de cedru, completata de chihlimbar. Noul parfum DKNY este destinat femeilor active, cu un stil urban chic.

 

Versace Versense

 

Proaspat si elegant, Versense te transporta intant pe litoralul italian, unde te poti bucura de eleganta si relaxare.

De la bergamota si citrice, parfumul dezvolta apoi note de cardamom, iasomie si narcisa.

Baza acestui parfum senzual este o combinatie senzuala in mirosul de maslin, lemn de santal si mosc .

Chiar daca notele citrice sunt primul lucru pe care il observi la parfumul Versace, ele lasa rapid loc aromelor florale, ideale pentru primavara.

Versace Versense, Rihanna Reb’l Fleur. Sursa foto: Fragrantica.com

 

Rihanna Reb’l Fleur

 

Primul parfum al cantaretei este unui dedicat primaverii, interpretata din perspectiva locurilor natale ale Rihannei, Insulele Barbados.

O aroma memorabila, Reb'l Fleur combina notele de fructe de padure rosii cu prune si piersici coapte.

Parfumul dezvaluie apoi note de hibiscus, violeta, tuberoza si apa de cocos. Baza lui Reb'l Fleur este asigurata de o combinatie de vanilie si mosc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului