Accesorii

#parfumuri #magazin online #parfumexpress.ro #parfumuri online #parfumuri ieftine

Parfumuri de lux accesibile, solutia cadourilor de sarbatori

Vrei sa fii un Mos Craciun desvarsit, insa nu te poti hotari asupra darurilor pe care sa le oferi celor dragi anul acesta? lux la preturi promotionale special pentru Craciun, astfel incat sa gasesti mai usor solutia cadourilor pentru sarbatori.

Cu siguranta simti fiori de groaza atunci cand te gandesti la maratonul solicitant printre magazine, pentru a gasi cele mai avantajoase variante de cadou pentru Craciun. Parfumexpress.ro te invita sa-ti faci cumparaturile de acasa sau de la birou, cu un simplu click. Gasesti aici parfumuri de lux originale, la preturi promotionale, cu pana la 40% mai mici decat in magazinele de profil.

Ofertele speciale vin in acord cu aromele specifice sezonului rece, astfel incat sa beneficiezi de conditii accesibile pentru achizitionarea cadourilor cu care nu poti sa dai gres. In functie de preferintele tale si ale destinatarului, poti alege intre brandurile faimoase ale industriei, precum Paco Rabanne, Bvlgari , Calvin Klein, Georgio Armani, Hugo Boss sau Carolina Herrera .

Iata ce promotii speciale la parfumuri originale poti gasi pe parfumexpress.ro:

Paco Rabbanne - 1 Million

Un produs de notorietate, apreciat in toate cercurile sociale inalte, este parfumul lemnos-condimentat Paco Rabbanne 1 Million. De ce este aceasta aroma perfecta pentru sezonul rece si, mai ales, pentru perioada Craciunului? Pentru ca transmite intocmai aerul festiv al sezonului, prin ingredientele sale de sarbatoare: scortisoara, portocala rosie, menta, trandafir din damasc, cardamom, ambra si note de piele.

Pret 100 ml: 236 ron
Pret 50 ml: 169 ron

Bvlgari - Pour Femme

Vanilia, impreuna cu lemnul de santal, salcamul si floarea de in alcatuiesc o aroma magica, in acord cu spiritul deosebit al sarbatorilor de iarna. Aceasta formula se regaseste in parfumul Bvlgari Pour Femme, un deliciu olfactiv floral-lemnos special conceput pentru delicatetea feminina. Ambalajul incarcat de rafinament te ajuta sa oferi un cadou deosebit, care va fi apreciat cu siguranta.
Pret 30 ml: 139 ron
Pret 50 ml: 184 ron

Carolina Herrera - Chic For Men

O alta promotie tentanta de care beneficiezi pe parfumexpress.ro include parfumul Chic For Men din colectia Carolinei Herrera, o aroma oriental-lemnoasa cu bergamota, lamaie congelata, mandarina, pepene verde , piper negru, scortisoara, cedru, lemn de santal, ambra, mosc si boabe de tonka. Condimentele irezistibile formeaza, impreuna cu notele citricelor si cele lemnoase, o combinatie universala, placuta oricarui simt olfactiv.


Pret 60 ml: 136 ron
Pret 100 ml: 169 ron

Paco Rabanne - Lady Million

Unul dintre cele mai populare parfumuri lansate in ultimii ani, Lady Million de la Paco Rabanne, isi merita cu siguranta numele: o aroma fermecatoare floral-lemnoasa, un flacon conceput in forma unui diamant cu aur si un nume sonor pentru industrie. Compozitia este constituita din note nectar florale, note de lamaie, zmeura, neroli, floare de portocal, iasomie sambac, gardenie, patchouli si miere.

Pret 30 ml: 176 ron
Pret 80 ml: 273 ron

Magazinul online Parfumexpress.ro rezista de patru ani pe piata de profil, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale la preturi de pana la 40-50% mai ieftine decat cele din magazinele de specialitate.

Parfumexpress.ro iti asigura transportul gratuit, garantia produsului si un discount consistent daca devii client fidel.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului