Accesorii

#pareri dEpurtat.ro #dEpurtat.ro #incaltaminte femei #incaltaminte

Pareri dEpurtat.ro: Magazinul online de incaltaminte pentru femei care bate recorduri in Europa

Cizme, botine, ghete, pantofi de ocazie, sandale si pantofi sport, toate aceste produse sunt importante pentru a avea o tinuta frumoasa si eleganta. Magazinul online dEpurtat.ro iti pune la dispozitie colectiile sale in materie de incaltaminte pentru femei. Aceasta firma este pe piata din anul 2011 si are cel mai mare magazin online din Romania, care comercializeaza doar incaltaminte pentru femei.

Pe acest site www.dEpurtat.ro poti vedea cea mai mare colectie de pantofi, ghete, botine, sandale si cizme din materiale veritabile, de inalta calitate. Colectia se afla mereu in schimbare, in functie de cum evolueaza moda. Clientii care au achizitionat deja astfel de produse au fost impresionati de calitatea lor, dar si de preturile avantajoase. Ei s-au convins de faptul ca produsele sunt exact ca in fotografii si livrarea lor se face corect, rapid si la timp. Multi clienti recomanda acest magazin online, pentru ca a dat dovada mereu de seriozitate maxima.

Multi clienti stiu deja de magazinele din Bucuresti ale acestei firme, care au aceeasi gama de produse ca si magazinul online. Este interesant sa vezi showroom-ul din Titan, de pe Str. Liviu Rebreanu, Nr.6A, etaj 1, care este cel mai mare magazin de incaltaminte pentru femei din Europa. in acest magazin clientii pot alege din cele peste 6 000 de modele pe stoc. Pe rafturile sale exista peste 200 de modele care pot fi incercate, celelalte se pot vedea pe 3 tablete din magazin si comanda rapid pentru proba.

Personalul din magazin este foarte bun, amabil si prietenos, cunoaste foarte bine toate produsele si stie exact ce sa recomande clientilor, care le cer diferite produse adecvate lor. Sunt clienti care achizitioneaza mai multe tipuri de produse, unii cumpara cadouri si de aceea au nevoie si de sfaturi in acest sens.

Un alt showroom care are aceste produse este cel din Crangasi, din sos. Virtutii, Nr. 148, sect. 6, Bucuresti. Aici exista peste 4 000 de modele in stoc, care includ botine, ghete, cizme, incaltaminte sport si casual, sandale si produse din piele naturala. si aici personalul este totdeauna dispus sa ajute, este foarte cunoscut de clienti pentru ca ofera indicatii bune.

Toate produsele sunt exact ca cele prezentate in fotografiile de pe paginile virtuale ale magazinului online dEpurtat.ro. Nu rata promotiile sau reducerile avantajoase din aceasta perioada, despre care multi clienti sunt foarte incantati, pentru ca ele ajung si la 46%!

Clientii au fost multumiti de produse, pentru ca acestea sunt din materiale bune, sunt bine lucrate, au finisaje frumoase. Multe dintre ele arata mai frumos ca in fotografii si corespund perfect marimilor specificate.

Ghetele din aceste magazine arata grozav, sunt perfecte pentru activitati in aer liber, sunt comode, impermeabile si elegante. Exista si modele mai robuste, care sunt potrivite pentru drumetiile la munte. Pentru oras sunt bune modelele mai elegante, care au toc inalt si sunt din piele naturala. Acestea sunt usor de purtat, au talpa suficient de groasa, care absoarbe socurile la contactul cu solul.

In magazin poti gasi o colectie mare de pantofi pentru toate sezoanele. Acestia sunt in diferite stiluri, au culori multiple, in nuante mai intense sau tonuri neutre. Exista toate variantele de pantofi: sport, clasici, stiletto, cu toc inalt sau mic, decupati, etc. in acest magazin online poti vedea toata gama de pantofi, din care nu lipsesc si produsele de seara sau de ocazie.

Ce spun clientii despre acest magazin? Ei sunt foarte multumiti de gama variata de produse si de calitatea acestora. Indiferent ca este vorba despre incaltaminte de vara (sandale, produse sport, pantofi cu toc subtire, gros, platforma) sau pentru sezonul rece (cizme, ghete, botine), toate produsele isi merita banii. in magazin ei au gasit pantofi pe care nu i-au vazut in alta parte si care sunt potriviti pentru diferite ocazii. Multe femei au cumparat sandale elegante, pentru ocazii deosebite, au gasit sandale pentru a merge la nunti si botezuri. Acesta este un magazin care are si pantofi de seara, care sunt realizati din materiale mai pretioase.

Cele mai indragite produse de catre clienti, pentru iarna, sunt: cizmele lungi peste genunchi, ghetele scurte, botinele cu toc. Desigur lista preferintelor poate continua in ceea ce priveste articolele din piele naturala. La incaltamintea de acest gen, clientii au observat ca pielea arata foarte bine si isi pastreaza forma. Aceste produse sunt de buna calitate, ele merita sa fie cumparate chiar si la pret intreg.

 

Daca te hotarasti sa comanzi incaltaminte online, in acest magazin, ai transportul gratuit la comenzi de peste 149 lei. Pentru comenzile mai mici, se percepe o taxa suplimentara de transport, care este de doar de 9 lei. Ai posibilitatea de a opta si pentru ridicarea produselor din cele doua magazine: trebuie doar sa plasezi o comanda, sa selectezi unul dintre cele doua magazine (cel mai apropiat) si vei primi un sms cand vei putea merge pentru a proba produsul in magazin. Nu esti obligat sa-l achizitionezi, deoarece comanda are ca scop numai rezervarea produselor, insa nu ai obligatia de cumpara. Comenzile sunt procesate rapid, livrarea se face ca la carte, iar produsele sunt foarte bine ambalate. in general, coletul este livrat repede, in 1-3 zile lucratoare, prin curierat sau prin Posta Romana - Prioripost.

Avand in vedere toate review-urile lasate de clienti, daca alegi aceste magazine cu produse de incaltaminte pentru femei, vei avea mereu o experienta placuta la cumparaturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare