Accesorii

#incaltaminte #stil #pantofi #incaltaminte copii #pantofioriveseli.ro #incaltaminte bebelusi

Pantofioriveseli.ro - incaltamintea la care viseaza orice prichindel!

Pantofioriveseli.ro este un magazin cu totul special de incaltaminte pentru copii, care pune foarte mare pret pe deviza "incaltamintea trebuie sa se plieze pe piciorul copilului si nu invers". Alaturi de Lindie.ro, un magazin cu hainute colorate si vesele pentru cei mici, magazinul online de pantofi ofera parintilor absolut tot ce au nevoie pentru a construi, sezonier, garderoba prichindeilor lor, oferind materiale de cea mai buna calitate si croiala adaptata particularitatilor cresterii si dezvoltarii celor mici.


Pantofioriveseli.ro - moda conteaza, dar calitatea primeaza

Oferta bogata de pantofiori si sandalute care se gaseste pe "rafturile" virtuale ale magazinului Pantofioriveseli.ro este, fara doar si poate, o atractie pentru orice prichindel si parinte, deopotriva.



Multitudinea de culori si modele haioase si de calitate cu care este dotat magazinul iti transforma intotdeauna copilul intr-o aparitie de senzatie la orice iesire pe afara sau la ocazii speciale.



Insa inainte de a ajuta copiii sa fie in pas cu moda, Pantofioriveseli.ro promoveaza calitatea si siguranta picioruselor acestora, mai ales la varsta de primilor pasi, cand abia isi formeaza mersul.



Talpa piciorului unui copil este complet diferita de a unui adult si are particularitati de care parintii trebuie sa tina cont in alegerea incaltarilor pentru el. Pantofiorii pe care-i poarta in timp ce invata sa faca primii pasi, dar si ulterior, ii pot influenta nu doar dezvoltarea talpilor si forma picioarelor, dar si mersul. Daca nu alegi marimea si materialele potrivite, pantofii pot deforma mersul si pot afecta dezvoltarea corecta a picioarelor.



Alegerea pantofiorilor potriviti pentru copii este o responsabilitate imensa care atarna pe umarul parintilor. Pantofioriveseli.ro s-a hotarat sa dea o mana de ajutor parintilor printr-o gama variata de incaltaminte creata special pe baza particularitatilor labei piciorului celor mici, din materiale naturale care permit pielii sa respire, cu talpa extrem de flexibila etc.



Magazinul a fost ideea Macrinei Vendlinger, o femeie de cariera si o mamica care cunoaste foarte bine problemele si dificultatile de care se lovesc parintii in alegerea potrivita a hainutelor si pantofiorilor celor mici.



Atunci cand navighezi pe categoriile de produse oferite de site-ul cu cei mai veseli pantofiori pentru copii de pe piata, nu este nevoie decat sa alegi marimea potrivita. De calitatea incaltarilor si siguranta picioarelor copilului tau se ocupa Pantofioriveseli.ro.


Lindie.ro - hainute vesele pentru prichindei pretentiosi

In ziua de astazi, copiii au devenit mult mai pretentiosi decat adultii cand vine vorba de modul de a se imbraca si alegerea hainutelor. Cu o sumedenie de modele pe piata si cu tendinte in moda dintre cele mai diverse, micutii sunt destul de exigenti in asortarea si accesorizarea hainutelor pe care le poarta zi de zi. Au inceput sa aiba un cuvant mai mare de spus in alegerea hainelor decat parintii.



Lindie.ro este un magazin cu hainute simpatice, colorate si vesele, de care prichindeii se vor indragosti garantat.



Cu o varietate de piese vestimentare in voga in moda pentru copii, dar si cu oferte irezistibile si materiale de foarte buna calitate, Lindie.ro a devenit rapid magazinul de suflet al multor familii cu copii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare