Accesorii

# pandantive argint # pandantive #tinuta cu stil #bijuterii argint

Pandantive din argint masive, accesoriile perfecte pentru o tinuta cu stil

Argintul nu se va demoda niciodata, indiferent de curentele din fashion si de vremurile pe care le traim. Argintul pune in valoare orice tinuta, in orice moment al zilei, si se preteaza, mai mult ca oricare alt metal pretios pentru realizarea unor bijuterii masive si cu bun gust, care reprezinta un adevarat statement pentru persoana care le poarta.

 

Pandantivele din argint masive, bijuterii cu personalitate

Personalitatile puternice au nevoie de accesorii care sa le puna in evidenta si sa le completeze. Tinutele elegante si simple in acelasi timp, dar si cele pretentioase sau chiar fistichii sunt puse in valoare intr-un mod deosebit de un pandantiv din argint masiv realizat cu pricepere si dragoste pentru frumos.

Detaliile fac diferenta in orice domeniu si cu atat mai mult in cel al bijuteriilor. Profesionistii de la Accent pun pret pe calitate, bun gust si atentia la cele mai mici amanunte care pot face diferenta intre o bijuterie cu stil si un gablont care nu spune nimic.

Pandantive din argint masive, cadouri perfecte

Pentru ca ne apropiem de sezonul cadourilor, atunci cand nu stii ce sa oferi in dar unei femei dragi sau chiar si cand stii exact ce urmaresti, pandantivele din argint masive pot fi alegerea perfecta. Ele reprezinta cadouri inspirate si pentru o persoana care este mereu in pas cu noile tendinte din moda, si pentru una care prefera stilul retro sau chiar vintage.

Un pandantiv din argint masiv poate fi asortat perfect si cu o tinuta office, si cu una eleganta, si cu una casual, care are nevoie de acel ceva care sa o puna in evidenta si sa atraga atentia oricui.

Lucrate de bijutieri cu experienta si cu o deosebita dragoste pentru frumos, pandantivele din argint masive marca Accent sunt bijuterii pe care orice femeie, indiferent de stilul abordat, si le-ar dori in caseta sa de podoabe.

Alege de pe acum bijuteriile pentru tinutele de Sarbatori

Nu doar persoanele dragi merita cadouri speciale de Mos Nicolae sau de Craciun! Daca esti o femeie care stie sa pretuiasca bijuteriile de calitate si accesoriile cu personalitate, in colectia de pandantive din argint masiv de la Accent vei gasi cu siguranta podoabe care sa te ajute sa ai o aparitie remarcabila la petrecerile de Craciun si de Anul Nou. Fie ca obisnuiesti sa porti tinute nonconformiste, fie ca pui accent pe eleganta si finete, meriti sa iti faci un cadou deosebit iarna acesta.

Accent Bijuterii este locul in care poti gasi bijuteria perfecta pentru orice personalitate si pentru orice eveniment. Simple sau cu pietre semipretioase superb lucrate si montate, accesoriile din universul Accent vor scoate in evidenta eleganta si rafinamentul oricarei tinute, dar pot completa perfect si outfituri casual, mai putin pretentioase, si pentru acele momente in care renuntam la conventii si seriozitate pentru cateva ore de relaxare.

FOTO: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare