Accesorii

# orsini #bijuterii femei #bijuterii

Orsini.ro - Descopera reducerile de Sarbatori la bijuterii din aur cu diamante si pietre pretioase

Magazinul online de bijuterii Orsini.ro v-a pregatit anul acesta o selectie ce contine cele mai apreciate bijuterii din aur 18K cu diamante si pietre pretioase, lucrate manual in Italia de catre compania cu traditie de peste 50 de ani Orsini Gioielli. Toate bijuteriile din campania de vanzari promotionale Christmas Sale au preturi exceptionale, se afla in stoc si beneficiaza de livrare rapida si gratuita.

Doar weekendul acesta, pentru utilizatorii acasa.ro am pregatit si o extra reducere de 10%, aplicand codul ACASA10 in pagina de finalizare a comenzii.

Cerceii din aur cu diamante sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri in aceasta perioada de Sarbatori. De asemenea, un inel de logodna cu diamant poate fi o surpriza foarte foarte placuta de Craciun, pentru iubite si sotii.

Lantisoarele din aur cu diamante si pietre pretioase - rubine, safire sau smaralde, sunt de asemenea bijuterii clasice care vor bucura nespus si isi vor gasi locul in toate cadourile inspirate.

Cu aceasta selectie foarte apreciata de bijuterii din aur 18K cu diamante si pietre pretioase, orsini.ro iti propune ca weekendul acesta sa comanzi online toate cadourile mult visate pentru doamnele si domnisoarele din viata ta, iar noi vom avea grija sa ti le livram in timp util, astfel incat tu sa oferi cele mai frumoase daruri de Craciun.

Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si in acest an si va dorim sa aveti parte de un Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii!

Cu drag,

Echipa Orsini.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare