Accesorii

#accent bijuterii #bijuterii #ochi de tigru #piatra spiritelor visatoare

Ochiul de Tigru la Accent Bijuterii - piatra spiritelor visatoare

Ochi de tigru este o piatra pretioasa iridescenta si cu un luciu chatoyant, adica acel luciu matasos ce se schimba la fiecare miscare a pietrei in functie de cum este reflectata lumina. Acest efect se datoreaza structurii fibroase paralele si subtire din material.

Numele în sine ne duce cu gândul la caracteristicile unui tigru. Este cunoscută puterea de concentrare, determinarea puternică şi răbdarea acestei feline. Un tigru se concentrează pe dorinţele sale şi doreşte să le satisfacă indiferent cât de mare este distanţa până la lucrul dorit. Niciun moment nu renunţă la hotărârea sa şi nu încetează să creadă că îşi poate îndeplini visele imposibile. Un tigru are răbdare şi va aştepta cât este necesar ca oportunitatea să i se ivească.

Brăţară lucrată din argint cu ochi de tigru

Brăţară mobilă din argint lucrată manual în combinaţie cu ochi de tigru caboşon.

Inel oval antichizat cu ochi de tigru caboşon

Inel oval antichizat lucrat manual prin tehnica granulaţiei şi ochi de tigru caboşon.

Această piatră semipreţioasă este potrivită pentru cei care au tendinţa de a visa şi vin cu idei, dar au probleme în clarificarea şi manifestarea intenţiilor. Cu ajutorul ochiului de tigru gândurile împrăştiate sunt reunite, talentele personale şi abilităţile sunt recunoscute, o cale clară este stabilită pentru a acţiona de fapt şi pentru a ne realiza obiectivele. Cei prea visători pot folosi energia metafizică oferită de această piatră pentru o legatură mai stransă cu lumea pământeană şi pentru o înţelegere realistă, dar foarte pozitivă, a lumii materiale. Ochi de tigru ne permite să discernem între dorinţe şi nevoi.

Piatra poate fi plasată peste chakra sacrală pentru legătura cu energia pământului, iar peste chakra celui de-al  treilea ochi, poate spori capacitatea psihică şi creşterea vibraţiilor. Ochiul de tigru a fost în mod tradiţional considerat ca o piatră protectoare, ca si jasperul sau kunzitul, ferindu-l pe purtător de energiile negative, de blesteme sau de boală.

Protejează şi nativii din zodiile: Gemeni, Berbec, Leu şi Săgetător.

Purtând bijuterii cu ochi de tigru atragem norocul asupra noastră. De asemenea este o bijuterie cunoscută în a restabili echilibrul terapeutic. Are capacitatea excelentă de a vindeca persoanele deprimate, persoanele cu stări emotive exagerate, stare de anxietate şi instabilitate, cei care sunt cuprinşi de frică, îngrijoraţi şi cu mintea confuză. Prin prezenţa sa poate atrage curajul şi puterea de a lupta cu orice energie negativă. Purtătorul va putea vedea clar ceea ce este necesar pentru el şi va putea să acţioneze cu încredere şi fără vise iluzorii cu privire la realităţile vieţii. Ochiul de tigru poate, de asemenea pacifica şi aduce armonie în inimă şi suflet, acest lucru aducând un sentiment de bunăstare.

Prin urmare, purtând această piatră semipreţioasă, putem să ne însuşim din caracteristicile tigrului. Aşteptând cu răbdare, se poate ajunge la scopul urmărit la momentul potrivit. Determinarea este însă necesară pentru că vor exista provocări pe drum, dar cu determinare vom reuşi cu siguranţă.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare