Accesorii

#rame #supradimensional #aviator #police #ford #tom #soare #ochelari

Ochelarii de soare, o moda necesara

Ochelarii de soare nu sunt doar niste simple accesorii pe care le purtam pentru a fi la moda, ci sunt un necesar in momentul in care “dam ochii” cu lumina puternica a soarelui. Si pentru ca sunt atat de necesari, trebuie sa ii alegem pe cei potriviti: atat ca stil cat si ca forma a fetei.

In comert se gasesc ochelari de toate formele, marimile si culorile, insa oricat de atragatori par in vitrina, exista mari sanse sa nu vi se potriveasca deloc si, mai mult decat atat, exista riscul sa va urateasca.

De aceea, este foarte indicat ca atunci cand mergeti sa achizitionati o pereche de ochelari, sa fiti insotit de o persoana apropiata. De asemenea, pentru u sfat specializat puteti apela cu incredere la sfaturile unei persoane de la .

Si pentru ca mai sus spuneam ca piata este plina de modele, culori si forme, iata care sunt modelele cele mai recomandate pentru anul 2008:

Aviator sau Police

Inca de anul trecut, acesti ochelari au facut senzatie si, din , efectul a ramas valabil chiar si anul acesta. Cea mai buna veste este ca acestia sunt unisex, asadar, daca vrei, ii puteti imprumuta si partenerului.

 

Ramele supradimensionale

Daca aruncati o privire peste copertile revistelor de moda, veti vedea ca toate modelele de acolo au ochelari care le acopera o mare parte din fata. Acestia nu numai ca sunt la moda, dar va protejeaza mai bine de razele nocive ale soarelui – mai ales ca pielea din jurul ochilor este extrem de sensibila si mai predispusa la riduri.

Broasca testoasa

Probabil ca ati vazut genul de ochelari pe care Paris Hilton ii poarta destul de des: foarte mari si cu forma de carapace. Ei bine, si acest model este foarte in voga in acest an, asa ca daca vi se potrivesc, purtati-i cu cea mai mare incredere.

 

Designerii sunt de parere ca cine poarta anul acesta ochelari Tom Ford , este in pas cu moda. Tot acestia spun ca ochelarii sunt destinati persoanelor care au un “simt ascutit” in ceea ce priveste moda si frumusetea.

 






Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare