Accesorii

#accesorii #vara #meli melo

O vara fantastica cu Meli-Melo!

Vara si-a intrat demult in drepturi si tu nu te gandesti decat la vacanta. Incepi sa-ti faci pregatirile, cumperi cele necesare, cat mai multe rochite usoare si fluide, cat mai multe fustite si pantaloni scurti . Costumul de baie te asteapta cuminte in sifonier pregatit sa-l imbraci, iar lotiunile de dinainte de plaja si de dupa plaja sunt imprastiate pe masuta ta de toaleta, gata sa fie folosite.

Acum, in asteptarea marelui moment, butonezi calculatorul pentru a vedea cat mai multe poze cu destinatia ta de vis. Insa, nu vrei mai bine sa lasi asta pentru momentul in care ai sa ajungi acolo?

Nu de alta, dar senzatia care te copleseste atunci cand ai marea in fata nu se poate compara cu trairile pe care le simti atunci cand vezi o poza cu oceanul. Tocmai de aceea, mai bine, in loc sa rulezi la nesfarsit carti postale electronice cu locatia in care o sa-ti petreci vacanta de vara, uita-te mai degraba la ce mai este necesar pentru bagajul tau? Si daca nu stii inca ce mai trebuie cumparat, intra pe site-ul Meli Melo Paris si afla care sunt accesoriile perfecte pentru a petrece o vara fantastica. Meli Melo Paris te asteapta cu multe obiecte-fantezie special croite pentru vacanta ta, in fata carora nu poti rezista.

 

Ochelari de soare

 

Binenteles ca nu poti pleca intr-o vacanta de vara fara o pereche de ochelari de soare cu tine. Pe langa faptul ca iti protejeaza ochii de efectele nocive ale razelor ultra-violete te si ajuta sa capetii acel look cool de invidiat.

O alegere buna este aceasta pereche de ochelari stil Police cu brate aurii si rama metalica subtire oferita de Meli Melo Paris. Sunt foarte moderni si culoarea maro le permite sa fie asortati la orice tinuta. Pret: 39.99 lei

 

Esarfa

 

Din bagajul  tau de vara nu trebuie sa lipseasca esarfa. Acest accesoriu chic are mai multe intrebuintari si te poate scoate din anonimat indiferent de situatie. Astfel,  porti purta o esarfa la gat, seara cand te plimbi pe faleza si ti-e racoare sau iti poti accesoriza parul cu ea, cand stai la plaja sau o poti folosi pe post de sarong atunci cand simti ca razele soarelui sunt mult prea puternice.

Opteaza pentru aceasta esarfa moderna care exprima atat de bine vara. Din bumbac  100 %, cu model floral, esarfa oferita de Meli Melo Paris este cea mai buna solutie. Pret: 9.99 lei.www.melimeloparis.ro

 

Portofel

 

Un sejur de vara presupune si bani, multi chiar. Tu esti dezorganizata atunci cand vine vorba de finante si tot timpul ti-e frica ca in curand ai sa pierzi niste bani. Nu este cazul sa te stresezi insa, un portofel destept este to ceea ce-ti trebuie. Iti va pastra banii in ordine si siguranta, pentru ca tu sa te poti concentra asupra placerilor estivale.

Opteaza pentru acest portofel nude oferit de Meli Melo Paris. Este trendy, din piele ecologica lacuita si este prevazut cu un fermoar si imprimeu. Pret: 29.99 lei

 

Ceas

 

Atunci cand esti plecata in vacanta, parca ai vrea sa uiti cu totul de timp. Oricum ai impresia ca zboara atat de repede incat tare ti-ai dori sa-l opresti in loc. Si de ce n-ai putea? Ceasul acesta oferit de Meli Melo Paris are un model atat de frumos si atractiv incat nici nu o sa-ti vina sa te uiti la cat arata ci mai degraba la cum arata, atunci cand toate privirile de pe plaja ti-l vor admira.

Ceasul oferit de Meli Melo Paris este metalic, cu cadran dreptunghiular si curea lunga, alcatuita din doua snururi din piele ecologica, cu model impletit. Pret: 59.99 leiwww.melimeloparis.ro

 

Palarie

 

Binenteles ca atunci cand stai pe plaja la mare sa te bronzezi ochelari nu sunt suficienti pentru a te proteja de soare. Efectele razelor de soare sunt foarte periculoase mai ales daca stai cu capul descoperit si risti sa faci insolatie .

Pentru a evita insa aceste neplaceri si pentru a nu-ti strica astfel vacanta ta de vara, te poti proteja cu o palarie de soare.

Palariile de soare sunt foarte la moda anul acesta si cu ajutorul lor poti creea un look superb, de invidiat. Meli Melo Paris iti ofera aceasta palarie din paie cu doua siruri de paiete in jurul ei, care este totodata si practica si trendy.www.melimeloparis.ro
 

Stil acasa.ro impreuna cu Meli Melo Paris te invita sa participi la concursul: "Castiga accesorii de vacanta in valoare de 100 lei de la Meli Melo Paris". Daca iti doresti sa arati de nota 10 in aceasta vara, cu siguranta ai nevoie de accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Meli Melo Paris si sa-ti alegi produsele favorite (cu link). Alege trei bijuterii sau accesorii Meli Melo care sa se potriveasca cel mai bine cu stilul tau de vacanta! Publica alegerea ta pe forum.acasa.ro si argumenteaza-o cat mai bine.

Pentru mai multe detalii da click AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare