Accesorii

#verighete #verighete gerstner #gerstner

Modele de verighete superbe, de la prestigioasa marca Gerstner

Simbolul principal al uniunii prin casatorie sunt pretioasele verighete, care poarta intreaga viata marturia dragostei si a loialitatii dintre doi parteneri ce pornesc pe acelasi drum al existentei. Prestigioasa marca Gerstner, cel mai important producator de verighete din Germania, iti furnizeaza aceste bijuterii in cea mai calitativa forma, printr-o prelucrare de ultima generatie, ce are la baza traditia unui secol de artizanat artistic in domeniu.

Cu siguranta iti doresti cele mai frumoase si calitative verighete pentru tine si jumatatea ta. Locul in care milioane de cupluri din intreaga lume au gasit verighetele perfecte este magazinul german Gerstner, unul dintre cele mai importante branduri de profil din lume si detinator al multor premii de creatie de-a lungul activitatii sale.


Despre brandul Gerstner

Brandul Gerstner a fost fondat de catre Max Gerstner in anul 1862, afacerea fiind dusa mai departe de familie timp de 6 generatii. Stilurile de design unice si creative sunt dezvoltate de o echipa condusa de maestrul aurar Annelie Froehling, colectiv care lanseaza de 10 ani pe piata internationala modele de verighete clasice, avangardiste, fanteziste sau romantice, cu mare succes la publicul larg.

Motivul pentru care verighetele Gerstner se bucura de o popularitate fara egal in intreaga lume, este acela ca aliajele de aur produse nu contin mangan, zinc sau nichel, iar pentru prelucrarea aurului alb, se foloseste in mare proportie paladiu.

Verighetele sunt modelate la rece, iar metalele pretioase folosite au un grad de rezistenta maxim la zgarieturi si uzura. Directorii companiei supravegheaza atent procesele tehnologice inovative folosite, iar aurarii calificati reusesc sa manufacturieze fiecare bijuterie intr-un mod unic, original si sofisticat.


Modele de verighete Gerstner

Gama de verighete Gerstner contine modele din toate stilurile, influentate de tendintele momentului sau pastrate in aria frumusetii simple, clasice. De pilda, verighetele Gerstner 20412 cu latimea de 5 mm, din aur alb Plaladium si aur galben Medium (sau alt metal pretios la alegere) si pot fi comandate cu diamant brilliant de 0,02 ct sau fara. De asemenea, se poate opta pentru mai multe tipuri de finisaj: lucios, mat liniar, mat sablat sau mat gheata.

Daca preferi modele clasice, vei adora verighetele Gerstner 20074, din Aur Galben, latime de 4 mm, cu posibilitatea montarii unui diamant brilliant de 0,10 ct. Modelul original are suprafata lucioasa, insa poti opta pentru cea mata liniar, sablat sau gheata.

Un model romantic si sofisticat este cel al verighetelor Gerstner 20012, din aur galben si aur alb Palladium, cu o latime de 6 mm si posibilitatea montarii de 7 diamante brilliant de 0,08 ct. Suprafata exterioara are finisaj mat liniar (partea galbena), iar partea galbena are finisaj lucios.


Cum poti sa comanzi verighetele Gerstner

Pentru a comanda verighetele Gerstner, intra pe caprice-shop.ro si alege modelele despre care vrei sa obtii informatii. Este suficienta completarea adresei de email in caseta disponibila pe site in dreptul produselor sau completarea formularului din pagina produsului (ce poate fi accesat prin comanda "mai multe detalii", iar personalul Gerstner raspunde cu promptitudine solicitarii.

Comanda confirmata se executa in aproximativ 20 de zile calendaristice!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare