Accesorii

#bratari personalizate #bijuterii pesonalizate #bratari #bijuterii

Moda cadourilor s-a schimbat! Acum se poarta bratarile personalizate!

Sa faci un cadou unei persoane dragi din viata ta este nu doar un gest deosebit, ci si o bucurie imensa. Astfel, prietenilor, persoanei iubite si membrilor familiei le poti darui ceva oricand simti nevoia si placerea, fara a astepta o ocazie speciala. Cu alte cuvinte, cadourile sunt si vor ramane un prilej de a intari relatiile cu cei din jur si o modalitate excelenta de a face ziua mai frumoasa celui sau celei care il primeste.

Astazi, moda cadourilor s-a schimbat, ceea ce inseamna ca ar trebui sa uiti de cadouri mari si pompoase, care nu fac altceva decat sa "linguseasca" sau sa creeze asteptari. Adevaratele daruri care vin din suflet sunt cele simbolice, mici, dar cu o insemnatate aparte.

Spre exemplu, cea mai buna varianta o reprezinta bratarile personalizate. Fine si delicate, acestea spun o poveste si raman amintire pentru toata viata. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa le oferi mai des!

Un dar pentru toata viata

Daca vrei sa faci un cadou special, frumusetea nu este suficienta. Indreapta-ti atentia spre bratari personalizate de la BijuBox, care vor ramane amintire pentru toata viata. Orice altceva este trecator, se consuma sau isi pierde stralucirea, in timp ce aceste bijuterii unice pot fi pastrate ani la rand, fiind o amintire de nepretuit.

Un mod de a-ti exprima iubirea

Cateodata, micile gesturi pot spune mai mult decat toate cuvintele de pe lume, de aceea ar trebui sa oferi bratari speciale oamenilor pe care ii iubesti din tot sufletul si pe care ii apreciezi. Uita de declaratii de dragoste lungi si de cuvinte care nu isi gasesc rostul!

Alege bratari personalizate pe care poti grava fie un nume, fie o data speciala, fie un cuvant sau o expresie care va capata o insemnatate aparte pentru persoana care va primi bijuteria. Daca ti-e greu sa spui "te iubesc" sau simti ca te pierzi cu firea si nu gasesti cuvintele potrivite pentru a-ti declara sentimentele, bijuteriile o pot face in locul tau.

Un cadou unic

Astazi, sa gasesti cadouri originale si nemaiintalnite este din ce in ce mai greu, intrucat totul poate fi copiat cu usurinta, iar replicile creatiilor originale sunt tot mai intalnite. Insa sentimentele adevarate nu pot fi copiate, ele sunt unice si raman la fel daca stii sa le transmiti intr-un mod cu totul original si special.

Spre exemplu, daca vrei ca darul tau sa se faca remarcat la prima vedere, alege sa oferi bratari personalizate oamenilor dragi la care tii. In magazinele online vei gasi o diversitate de modele si simboluri, astfel incat sa fii sigur ca ai facut o alegere inspirata.

Pe BijuBox poti alege bratari cu inimioara, talismane, nume, initiale, semnul infinitului sau alte modele fermecatoare numai bune de oferit cadou! Pe langa colectia de bratari personalizate din argint, aici vei gasi si modele din piele sau cu snur, usor de asortat cu orice stil vestimentar.

Totodata, preturile si ofertele la cele mai cautate apreciate te vor face sa revii cu drag ori de cate ori simti nevoia de putina inspiratie pentru cele mai frumoase surprize.

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare