Accesorii

#branduri americane #modele ceasuri #ceasuri de mana #ceasuri

Michel Kors si Fossil - brand-uri americane de succes!

Vanate de foarte multe femei in ultima vreme, ceasurile de mana cu amprenta originala, care sa spuna ceva prin design-ul lor, sunt la mare cautare de cativa ani incoace.

Fie ca sunt alese in clasicele nuante de auriu sau argintiu, accesorizate pe alocuri cu pietricele pretioase sau nu, modelele de ceasuri dama din colectiile celor mai reprezentative brand-uri au castigat teren in randul doamnelor stilate, innebunite dupa fashion si mereu versatile in privinta vestimentatiei.

In topul accesoriilor vedeta,rasarite la tot mai multe doamne si domnisoare se gasesc o multitudine de gablonturi si bijuterii ce poarta inscriptia marcii Michael Kors. Casa de productie se evidentiaza prin bratari masive, genti cochete si cercei fancy, adevarate tentatii pentru cele in cautare de extravagant dar brand-ul sta bine si la capitolul ceasuri Michel Kors, reusind sa intruneasca design-uri pe placul multor reprezentante ale sexului frumos. Creatorul acestui stil este un designer vestimentar de exceptie, produsele sale fiind purtate de vedete internationale multumite de luxul cu care acesta lucreaza si pe care il investeste in tot ceea ce produce. Persoanele cu caractere puternice si spirit liber gasesc in aceste accesorii modalitatea perfecta prin care sa-si etaleze stilul exuberant invaluit in gratie si mister.

Facand o paralela intre ceea ce promoveaza fondatorul american si ceea ce se produce in fabrica Fossil, deasemenea tot o industrie dezvoltata pe taramul Statelor Unite, putem observa cum cea din urma se claseaza mai sus decat prima, si asta datorita gamelor largi de ceasuri Fossil care se adreseaza tuturor persoanelor, nu numai celor ahtiati dupa moda.

Un ceas Fossil poate fi purtat de iubitorul de cai si echitatie, de sefa departamentului de creatie al unei fabrici de ciocolata, de studentul aflat mereu in cautare de nou, de aventurierul care cucereste inalte culmi montane sau de catre fata al carui blog gastronomic se bucura de succes. Compania asta a dorit de la inceput: sa se adreseze publicului larg, scotand pe piata modele diversificate care pleaca de la stilul sportiv si se opreste la cel elegant si clasic.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare