Accesorii

#pantofi barbati # pantofi dama # pantofi comozi #pantofi

Innoieste-te de Paste! Pantofii care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

Traditia spune ca este bine sa te innoiesti de Paste. Nu trebuie neaparat, sa optezi pentru haine ci poti opta pentru o pereche de pantofi de care sa te bucuri mult timp de acum inainte. Iata trei modele de pantofi pe care trebuie sa le ai si tu in casa.

Pantofi din piele naturala, cu broderie traditionala

Pantofi din piele naturala, cu broderie traditionala sunt ideali pentru evenimente precum nunti, botezuri sau diverse petreceri. Pe langa aspectul unic si foarte sic, acesti pantofi sunt foarte comozi. Pot fi asortati cu usurinta unei ii traditionale sau unei rochii in culoae uni. Pantofii sunt realizati din piele 100% naturala, iar broderia este realizata manual.

Pantofi Epa, pentru persoanele cu probleme

Daca te confrunti cu diverse probleme si nu poti purta pantofi cu toc, iti recomandam pantofii Epa. Sunt ideali atat pentru persoanele care stau mult in picioare sau sunt foarte active, dar si pentru cele care au piciorul lat. Pantofii sunt extrem de comozi si sunt realizati din piele 100% naturala.

Pantofi casual – eleganti, barbatesti

Si barbatii trebuie sa se innoiasca de Paste. Fie ca alegi sa-i faci partenerului un cadou sau nu, pantofii barbatesti casual – eleganti, sunt ideali pentru orice ocazie. Pot fi asortati cu usurinta oricarei tinute. In plus, sunt foarte comozi si sunt confectionati din piele 100% naturala.

Sursa foto principala: twitika.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare