Accesorii

#magazinbijuterii.ro #magazinele orange #accent

Inelul, simbolul etern al elegantei feminine

Care este primul lucru la care te gandesti cand vine vorba de bijuterii? Un inel! Nelipsit din colectia de accesorii a niciunei femei, inelul este un simbol etern al elegantei feminine. La Accent Bijuterii gasesti o colectie impresionanta de inele spectaculoase si diverse, cu pietre semipretioase, a caror frumusete te pune in dificultate, atunci cand trebuie sa alegi un singur model.

Inelele, bijuterii fara varsta

Incepand de la varste fragede, fetitele incep sa fie fascinate de inele, iar pasiunea creste odata cu inaintarea in varsta. Accesorii nemuritoare, inelele pot fi incluse in orice tinuta, indiferent de stilul abordat, de momentul zilei, de ocazia cu care sunt purtate.

Simbol al infinitatii, al unitatii si al integralitatii, inelul este si un semn al unei legaturi sau al unei aliante; tocma de aceea este bijuteria care marcheaza logodna sau casatoria.

Cel mai des intalnite sunt inelele clasice, fine, cu pietricele, insa daca iti doresti o bijuterie cu personalitate alege-le pe cele cu pietre semipretioase mari, cu o lucratura cu multe detalii, care va atrage cu siguranta toate privirile.

Inelele cu piatra centrala pun in evidenta stilul fin, feminin si se vad frumos pe orice mana.

Daca esti adepta a stilului vestimentar minimalist, alege ca accesoriu un inel din argint masiv, cu pietre mari, care iti vor pune tinuta in valoare tocmai prin acest contrast.

La fel ca inelele, perlele nu se demodeaza niciodata. Un inel cu perla are o eleganta aparte, chiar daca este putin mai neobisnuit.

Accent Bijuterii este de peste 30 de ani prima alegere in materie de bijuterii atat pentru cele care vor sa isi imbogateasca colectia personala, cat si pentru persoanele care vor sa faca un cadou deosebtit. Online sau in Galeria Accent din strada Mendeleev 26, din zona Pietei Romane, poti face achizitii pe care cu siguranta nu le vei regreta. Lucrate de bijutieri cu o dragoste extraordinara pentru frumos, cu o atentie deosebita la detalii si cu o maiestrie despre care nu se poate vorbi decat la superlativ, bijuteriile Accent sunt realizate manual si tocmai de aceea sunt unice si speciale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare