Accesorii

#bijuterii nunta #accent bijuterii #bijuterii

Incep nuntile! Pune accent pe eleganta, cu bijuterii originale, pentru momente unice

O nunta este o provocare atat din punct de vedere organizatoric, dar si pentru toate doamnele si domnisoarele participante, incepand cu mireasa, nasa, soacrele, continuand cu domnisoarele de onoare si cu orice femeie care stie ca un astfel de eveniment trebuie marcat cu eleganta si stil. Dincolo de tinutele alese pentru eveniment, de o atentie aparte se bucura si accesoriile menite sa o completeze, iar Accent Bijuterii are pregatite podoabe unice, de o eleganta si un rafinament aparte, care cu siguranta vor ajuta orice doamna sau domnisoara sa se faca remarcata.

 

Vara este, dintotdeauna, sezonul nuntilor. Daca 2020 a facut exceptie, din motive evidente, vara lui 2021 se anunta una intensa, odata cu relaxarea restrictiilor impuse in pandemie, cu posibilitatea de a organiza evenimente cu un numar mai mare de persoane, in conditii de siguranta sanitara. Pentru toate reprezentantele sexului frumos tinuta pentru o nunta este esentiala, insa la fel de important este si felul in care o pui in valoare cu ajutorul accesoriilor.

Intra in universal elegantei

Accent Bijuterii este un adevarat univers al pietrelor naturale si al bijuteriilor unice, de calitate inlta si rafinament deosebit. De la bijuterii pentru mirese, superbe si delicate ca ele, pana la piese ce vor completa perfect o tinuta de nasa, bijutierii Accent au creat si creeaza podoabe de o eleganta deosebita. De 31 de ani, Accent Bijuterii este prima alegere a celor care iubesc universul pietrelor naturale si accesoriile originale.

O tinuta eleganta, dar extravaganta, in acelasi timp, se va potrivi de minune cu bijuterii handmade create cu dedicare si pasiune pentru frumos de bijutieri iscusiti, care stiu ca orice podoaba are un farmec propriu.

Ce bijuterii completeaza perfect o tinuta de nunta

Bijuteriile cu perle nu se vor demoda niciodata si vor completa mereu absolut perfect rochia de mireasa sau o tinuta de seara, aleasa special pentru o nunta. Perla naturala este o metafora a finetii si un simbol al elegantei indiferent de culoarea rochiei sau de croiala sa, iar un colier de perle ori un pandantiv asortat cu cercei eleganti vor atrage cu siguranta privirile si vor starni admiratie.

Stralucirea bijuteriilor cu diamante este, fara indoiala, greu de egalat, insa, purtate cu stil, si un set de bijuterii cu pietre semipretioase te poate ajuta sa te faci remarcata. Poti alege bijuterii din aur galben sau alb, insa nu uita nici de eleganta aparte a argintului lucios.

Orice femeie va gasi in Galeria Accent bijuteriile ce ii vor asigura o aparitie impecabila la nunta, indiferent ca este mireasa, nasa, soacra sau invitata. Pentru ca motto-ul Accent este: "Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment prețios!"

Sursa foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare