Accesorii

#incaltaminte #toamna #iarna

Incaltaminte trendy pentru sezonul rece

In aceasta toamna, designerii au optat pentru imbinarea confortului cu eleganta, cu rezultate deosebite.

Incepand cu ghetele pana butucanoase si pana la cizme imblanite sau saboti , ai multe optiuni pentru a tine pasul cu moda in sezonul rece.

Vestea cea mai buna a toamnei este faptul ca pantofii cu toc pot fi purtati acum cu sosete! Daca pana in sezonul trecut combinatia de sosete groase cu pantofi fini cu toc era de evitat, acum poti sa porti si toamna pantofii tai preferati, iar sosetele iti vor tine de cald.

Designerii au renuntat la culorile extravagante si la elementele decorative uriase, in favoarea unui stil mai retinut. Pantofii, ghetele si cizmele trendy pot fi combinati in aceasta iarna cu usurinta cu tinute elegante, dar si cu un look casual chic.

 

Tocuri cu sosete

 

Sosetele pana la glezna sau pana la jumatate gambei s-au facut comode in noile colectii de incaltaminte trendy pentru sezonul rece. Nu alege insa culori prea extravagante, cele mai des intalnite nuante sunt cele de gri, negru, bleu marin si bej.

Poti combina sosetele pana la glezna cu un dress sau colanti deschisi la culoare. Sosetele lungi arata cel mai pe femeile inalte, iar cele mignone pot purta sosete sub genunchi, combinate cu o fusta sau rochie deasupra genunchiului, pentru a da senzatia de inaltime.

Pentru a compensa culorile blande ale sosetelor, poti purta accesorii colorate.

Marc Jacobs, Prada. Sursa foto: Glamcheck.com

 

Cizmele inalte

 

Trendul cizmelor deasupra genunchiului continua si in acest an. Iti pot tine de cald, fara sa sacrifice sex appeal-ul.

Le poti combina cu rochii scurte sau blugi skinny. Pentru o tinuta reusita, alege cizmele inalte de piele sau piele intoarsa .

Culorile preferate de designeri pentru sezonul rece sunt gri-ul si tonurile inchise. Daca vrei sa porti pantaloni sau colanti, asorteaza-i la culoarea cizmelor, pentru o silueta mai subtire. Nu cauta tocuri foarte inalte, in acest sezon tocurile medii sunt cele mai cautate.

Alege cizmele inalte cat mai simple si asorteaza-le cu o geaca trendy si cu o esarfa pentru un stil chic.

Burberry. Sursa foto: Glamcheck.com

 

Sabotii

 

Sabotii sunt la mare cautare in aceasta toamna. Chiar daca ofera mai putin confort termic, sabotii cu bretele ofera cel mai hot look al sezonului.

Se potrivesc cel mai bine cu tinute care lasa la vedere putina piele. Alege sabotii cu un toc mai gros, de lemn, si combina-i cu o rochie care sa iti puna in evidenta talia.

Chanel, Jeffrey Campbell. Sursa foto: Glamcheck.com

 

Cizme si ghete imblanite

 

Ghetele si cizmele imblanite revin in sezonul rece 2010-2011. Combina-le cu articole vestimentare din lana pentru un look cald si comod.

Pentru ca blana este de obicei in centrul atentiei, nu combina aceste articole de incaltaminte trendy cu top-uri sau jachete prea incarcate.

Purtate impreuna cu un pulovar lung sau un hanorac cu gluga, ghetele si cizmele imblanite ofera un look hippie modern.

Ralph Lauren, Zac Posen . Sursa foto: Glamcheck.com

 

Tocurile pisicuta

 

Popularizate de Audrey Hepburn , tocurile pisicuta revin in forta in acest an. Cu o lungime intre 3,5 si 5 cm si usor curbate, tocurile pisicuta se potrivesc cel mai bine cu varfurile ascutite.

Pantofii cu toc pisicuta dau un aer sofisticat unei tinute, mai ales atunci cand au decoratiuni mici, cum sunt funditele.

Tocurile pisicuta arata cel mai elegant pe pantofi din piele sau piele intoarsa cu decoratiuni de lana. Mult mai comode ca tocurile inalte, tocurile pisicuta arata insa cel mai bine purtate cu sosete in culori contrastante.

Sursa foto: Justjudyjudyjudy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare