Accesorii

#fedora #sapca #palarie

In pas cu moda. 5 tipuri de palarie pe care trebuie sa le ai

Soarele puternic de la orele amiezii este daunator nu doar parului si pielii fetei, ci inclusiv sanatatii. Prea mult timp petrecut in bataia razelor solare poate provoca insolatie si chiar stari de lesin. De aceea este important sa ai capul mereu acoperit atunci cand iesi din casa. Oricat de greu ar parea poti urma tendintele pentru a fi o aparitie mereu la moda.

 

Iata ce poti purta vara aceasta pe cap pentru a arata sexy:

Palarie cu boruri largi

Palariile sunt un accesoriu extrem de practic, dar si foarte feminin. La plaja sau atunci cand iesi in oras, opteaza pentru o palarie de rafie. Prinde-i o panglica neagra, daca vrei sa obtii o tinuta clasica, sau una colorata, pentru a avea un aer vesel.

Palarie cu boruri inguste

Pentru un stil retro opteaza pentru o palarie cu boruri scurte peste care prinde o panglica stransa intr-o funda. Vei obtine o tinuta romantica.

Sapca

Se poarta sepcile cu inscriptii cusute, nu imprimate. Asadar, alege o sapca simpla, colorata, cu o emblema mica sau cu o initiala brodata.

Palaria stil cowboy

Daca esti o rebela prin definitie, atunci cu siguranta vei adora palariile stil cowboy, insa cu boruri ceva mai scurte. Sunt ideale pentru festivalurile din timpul verii si merg de minune cu tinutele flower-power.

Fedora

Este acea palarie pe care o purtau domnii in anii 30, dar care acum s-a generalizat si a ajuns mai degraba sa fie purtate de doamne si domnisoare. Fedora din iuta completeaza perfect o tinuta cu un maiou si o pereche de jeansi, lungi sau scurti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului