Accesorii

#valentines day #ziua indragostitilor #sfantul valentin #cadouri ziua indragostitilor

Idei de cadouri pentru barbati de Sfantul Valentin

Cum Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi, a sosit momentul sa incepi pregatirile pentru sarbatoarea in care te bucuri de dragoste in viata ta. Iubitul tau iti pregateste cu siguranta o surpriza, iar tu nu te lasi prejos. Inspira-te din urmatoarele cadouri pentru barbati de Sfantul Valentin si uimeste-l cu o dovada de iubire noua, cum nu a mai primit pana acum.

Este bine stiut faptul ca gasirea unui cadou potrivit pentru barbati nu este o sarcina usoara . Sfantul Valentin inseamna manifestarea sentimentelor de afectiune in cele mai diverse moduri, astfel ca imaginatia si inventivitatea sunt armele tale cele mai importante.

1 Halat de casa

Nu se va astepta tocmai la acest dar, insa aceasta piesa vestimentara se va dovedi foarte utila in timp. Alege un model select, cu imprimeu in carouri albastre si rosii, din bumbac sau alt material de calitate. Va fi perfect pentru iesirile din dus, duminicile lenese la domiciliu si serile friguroase de februarie.




2. Husa pentru butelca

Orice barbat va folosi cu placere o husa pentru butelca din material de calitate, din care sa isi soarba bautura preferata cu stil. Pentru un efect si mai puternic, ofera-i si sticla odata cu mica ta atentie din dragoste.



3. O carte amuzanta

Daca stii ca ar aprecia un astfel de cadou, ofera-i o carte amuzanta despre dragoste, care sa reprezinte intocmai ceea ce simti pentru el. Nu trebuie sa fie un roman siropos sau un best seller international, ci mai degraba sa transmita "te iubesc" intr-un mod simpatic si original.




4. Cutie pentru carti de vizita

Daca partenerul tau este genul barbatului de afaceri cu zeci de contacte si intalniri, o cutie chic pentru carti de vizita ar fi mai mult decat binevenita. In plus, un obiect primit de la tine, care va sta in biroul sau de la serviciu, il va face mereu sa se gandeasca la tine atunci cand sunteti departe.



5. Set de barbierit

Ofera-i un set de barbierit rafinat cu toate produsele necesare, astfel incat sa il saruti cu placere de fiecare data cand il foloseste.



foto : ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului