Accesorii

#bijuterii argint #argint #valentines day #bijuterii

Idei de cadouri deosebite de Valentine's Day: bijuterii din argint BeSpecial.ro cu sticla de Murano Millefiori

O iubesti, fiecare zambet al ei este bucuria sufletului tau. Ai vrea sa ii arati acest lucru daruindu-i un cadou unic, asa cum este si ea. Bijuteriile din argint BeSpecial.ro cu sticla de Murano Millefiori sunt unice si reprezinta un cadou precum o declaratie de dragoste. Iata patru argumente!

Bijuteriile din argint BeSpecial.ro cu sticla de Murano Millefiori sunt unice

Bijuteriile din argint BeSpecial.ro cu sticla Murano Millefiori sunt confectionate de catre artizani din Murano, care cunosc arta de a lucra o sticla speciala. Cerceii din argint BeSpecial.ro , inelele si pandantivele in forma de inimioara vor spune o poveste delicata de iubire, asa cum este dragostea voastra.

Colectia de bijuterii de argint BeSpecial.ro cu Murano Millefiori este compusa din piese originale, unice. Fiecare accesoriu din sticla este lucrat manual si poarta amprenta faurarului sticlar.

Fiecare bijuterie din argint Murano Millefiori poate fi considerata unicat prin modul in care sunt realizate motivele florale. Un astfel de cadou o va face sa se simta speciala. Mai mult chiar, poti oferi acest cadou deosebit la un pret accesibil! in colectia BeSpecial.ro gasesti si bijuterii cu preturi mai mici de 100 lei.

Bijuteriile din argint cu sticla de Murano Millefiori te trimit cu gandul la Venetia, orasul iubirii

Denumirea bijuteriilor de Murano vine de la insula venetiana cu acelasi nume. De fapt, sticla care poarta acum numele de Murano s-a faurit initial chiar in orasul iubirii, Venetia, incepand secolul al VII-lea, era noastra. intr-un context istoric neprielnic, artizanii in sticla s-au mutat pe Insula Murano, iar arta si secretul lor inca dainuieste si ne incanta pana in prezent.

Sticla de Murano este speciala, iar modul in care aceasta este realizata a ramas o taina si in zilele noastre. Se spune ca mestesugarii in sticla aveau o multime de privilegii, dar si o restrictie majora: sa nu paraseasca Republica Venetiana, ca arta lor sa ramana pe insula.

Murano Millefiori - o bijuterie cat o mie de flori

De ce sa ii daruiesti o floare? De Valentine's Day, printr-un cadou simbolic, unic, poti sa ii oferi o mie de flori! "Millefiori" inseamna in limba italiana o mie de flori. Denumirea vine de la modelul floral care se dezvolta in sticla multicolora.

Orice femeie iubeste bijuteriile din argint

Femeile iubesc bijuteriile din argint, iar acestea cu sticla de Murano Millefiori sunt cu adevarat speciale. Pentru Valentine's Day ai putea sa ii daruiesti un colier de argint, cercei in forma de inimioara si inele in forma de fluturi sau flori.

Produsele pot fi achizitionate simplu online pe www.bespecial.ro sau din magazinul nostru din strada Tache Ionescu nr. 8B (Metrou Piata Romana).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare