Accesorii

#stil #accesorii #stil feminin #tocuti #mersul pe tocuri

Gratioasa pe tocuri: invata sa stapanesti arta mersului cu pantofi cu toc

Fotomodelele care merg elegant pe podiumurile de moda fac ca mersul pe tocuri sa para floare la ureche, insa in spatele pasilor de diva stau ore in sir de antrenamente si sfaturi despre cum sa mergi corect. Evita sa cazi in penibil si invata sa mergi increzatoare pe tocuri, urmand cativa pasi simpli!


Pantoful potrivit pentru piciorul potrivit

Principala cauza care ingreuneaza mersul pe tocuri este alegerea pantofilor necorespunzatori. Daca incaltamintea este prea mica sau prea mare, eforturile de a merge sunt vizibile si, pe langa durerea resimtita, vei reusi chiar sa starnesti rasul celor din jur.

Probeaza tot timpul pantofii inainte sa ii cumperi si fa cativa pasi prin magazin, astfel incat sa nu intampini surprize cand ajungi acasa.


Mergi incet si fa pasi mici

Daca esti in intarziere, tocurile nu sunt cea mai buna alegere pentru tine. Cand mergi pe tocuri cel mai bine este sa calci usor, cu pasi mici si egali, mai ales daca esti incepatoare. Nu trebuie sa te simti jenata ca mergi incet. Daca te uiti in jur vei vedea ca sunt multi oameni care pasesc agale.

Mersul pe tocuri te face sa arati sexy si increzatoare, iar modul cum pasesti este esential. Varfurile trebuie sa fie indreptate in fata, in directia de mers. Pune cate un picior in fata celuilalt si misca-ti bratele usor pentru a crea echilibru.


Relaxeaza-te si gandeste-te la lucruri frumoase

Relaxarea este foarte importanta pentru a merge corect pe tocuri. Daca iti doresti sa mergi cat mai natural, este important sa-ti relaxezi coapsele si genunchii si sa tii picioarele cat mai apropiate.

Mai mult decat atat, pentru a uita de mersul pe tocuri, te poti delecta cu o muzica buna. Fa-ti un playlist pe care sa-l asculti de fiecare data cand mergi pe tocuri, pe strazile aglomerate. Acest mod de relaxare te va ajuta sa te detensionezi si sa mergi cu o eleganta naturala.


Pastreaza pozitia corecta in timpul mersului

Mentine spatele drept, abdomentul incordat si privirea in fata. Astfel, vei reusi sa-ti pastrezi echilibrul si sa pari increzatoare. Atitudinea este importanta atunci cand mergi pe tocuri, asa ca fii gratioasa si eleganta.



Sursa foto: upperstreet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului