Accesorii

#bijuterii branat #granat #bijuterii #accent bijuterii

Granatul la Accent Bijuterii - piatra lunii ianuarie 2015

Daca in ultimul advertorial prezentat aratam ca topazul a fost recomandat ca piatra lunii decembrie din acest an, pentru ianuarie 2015, specialistii de la American Gem Trade Association ne propun nuantele de rosu brun ale granatului, cunoscut si ca piatra prieteniei eterne. Si daca tinem cont si de recomandarea specialistilor Institului Pantone pentru 2015 care ne-au ales Marsala drept culoarea anului 2015, o nuanta de rosu bordo, inseamna ca, nu doar pentru a fi in pas cu moda, alegand ca acesorii bijuteriile din argint cu granat avem toate sansele pentru a obtine un plus de complimente.

Pandantiv din argint cu granat

Pandantiv din argint lucrat manual în formă de cruce bătută în granate naturale, faţetate cu un mic accent de culoare şi cu o piatra lunii caboşon inserată în partea de jos.

Cercei din argint cu granat

Cercei din argint lungi, cu granat faţetat. Se prind pe ureche cu tortiţe mobile deschise la spate.

Granatul, cunoscut şi sub numele de almandin, este considerat un simbol al prieteniei eterne şi al încrederii.

Granatul, piatra respectului de sine, este şi piatra protectoare a călătorilor, simbolizând dragostea şi dorinţa ca persoana iubită să aibă o călătorie în siguranţă şi o întoarcere grabnică acasă.

Legenda antică împleteşte povestea tinerei zeiţe a luminii, Persefona, cu granatul. Se spune că Persefona a fost răpită de Hades, zeul Infernului, dar obligat de Zeus s-o elibereze, Hades o păcăleşte să guste patru seminţe de rodie pentru a-şi asigura întoarcerea zeiţei la el în Infern, în fiecare an câte patru luni.

Cuvântul granat provine din latinescul Granatum Malum şi reprezintă denumirea rodiei, fructul Edenului, dar şi Hrana Morţilor.

Tot din mitologie aflăm că Arca lui Noe a avut un granat mare pe ea pentru a oferi lumină.

Granatul este unul dintre protectorii cei mai puternici şi una dintre pietrele cele mai energizante disponibile în lume.

Se spune că protejează şi avertizează asupra pericolelor ce se apropie, provoacând prejudicii duşmanilor. Are multiple calităţi metafizice: aduce putere, rezistenţă, protecţie, vindecare, afecţiune, compasiune, succes în afaceri, popularitate, prietenie, respect, măreşte spiritul de iniţiativă, respectul de sine, imaginaţia, ambiţia, încrederea, creativitatea, voinţa, spiritul de responsabilitate.

Măreşte efectul celorlalte cristale alături de care este purtat. Scade anxietatea, depresia, stresul examenelor sau al competiţiilor.

Nici efectele acestui talisman asupra sănătăţii nu sunt de neglijat: benefic pentru sistemul circulator, întăreşte, purifică şi vitalizează organismul şi ajută la recuperarea după traume şi alte boli.

Granatul este piatra norocoasă a celor născuţi în luna ianuarie – zodia Capricorn - dar şi talisman norocos pentru Vărsători.

Are o culoarea purpurie specifică zodiilor Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător dar îl putem întâlni în diverse culori, rosu, purpuriu, rosu-negru, verde, galben, brun, negru, incolor, dar cel mai obişnuit granat este cel roşu-purpuriu.

Granatul ne duce cu gândul la competiţie. Cum e să fii cel mai bun?

Cu toţii ne dorim perioade mai puţin stresante în viaţă, să avem mai puţine momente depresive. Granatul, prin căldura şi energia pe care o emană, ne poate oferi rezistenţă, voinţă, inteligenţă, ambiţie şi încredere în noi înşine pentru a reuşi. Ne poate ajuta să restabilim ordinea în viaţă şi să depăşim complexele de inferioritate şi să ne rememorăm visele.

Fericirea, iubirea şi fidelitatea sunt ridicate la rang înalt atunci când oferim bijuterii din argint cu granat drept cadou.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorită experienţei de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Accent Bijuterii
www.accentbijuterii.ro
021 317 41 11

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului