Accesorii

# tendinte sezon #gitanos #incaltaminte

GITANOS – brandul de incaltaminte care dicteaza tendintele in fiecare sezon

Una dintre principalele dileme cu care ne confruntam frecvent este strans legata de alegerea pantofilor perfecti. Ce intelegem totusi prin perfectiune in materie de incaltaminte?

 

Gitanos, brandul romanesc de incaltaminte, ne sfatuieste ca, in primul rand, sa incepem procesul de cumparare cu aspectele calitative. O pereche de pantofi te poarta prin viata, fiindu-ti alaturi in cele mai deosebite momente din viata ta. Gandeste-te la ziua in care ti-ai scos pentru prima data bebelusul la plimbare sau la momentul in care ai spus un „Da!” hotarat in fata altarului. in mod cert, iti doresti pentru toate aceste clipe o pereche de pantofi in care sa te simti pe deplin confortabil, astfel incat sa te poti bucura cu desavarsire de frumusetea fiecarui moment in parte.

Pentru aceasta, recomandarea specialistilor in materie de incaltaminte de la GITANOS este pielea naturala. Pantofii confectionati din acest material reprezinta nici mai mult si nici mai putin decat o comoara pentru starea de sanatate a picioarelor tale.

Odata ce achizitionezi incaltaminte din piele naturala, te vei bucura de numeroase beneficii. Printre acestea, se numara o durata de viata indelungata a articolelor, grad inalt de confort, precum si asigurarea protectiei depline a picioarelor.

Perfectiunea in ceea ce priveste alegerea pantofilor presupune, de asemenea, si un design atragator. De fapt, nu este vorba despre un model conform celor mai actuale tendinte din moda, ci despre acea pereche de pantofi care sa se potriveasca stilului propriu si care sa poata completa cu rafinament tinuta aleasa.

In selectarea pantofilor perfecti, GITANOS te sfatuieste sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

Culoarea pantofilor reprezinta acel detaliu care vine in completarea outfit-ului

O tinuta bine asortata este considerata a fi drept una de succes. Lasand la o parte modelele articolelor sale componente si calitatea acestora, tonurile incaltamintei trebuie sa fie complementare nuantelor outfit-ului.

De asemenea, tot din prisma culorii incaltamintei, piciorul poate sa para fie mai mic, fie mai mare, dupa caz. Spre exemplu, atunci cand porti o marime destul de mare la pantofi, recomandat ar fi sa te orientezi asupra acelor modele inchise la culoare. Astfel, vei crea efectul vizual dorit, respectiv acela de picior mai mic.

Modelul pantofilor

Atunci cand pornesti la cumparaturi si te-ai decis asupra unei anumite perechi de pantofi, este esential sa iei in calcul si forma acestora. Modelul incaltamintei poate sa iti creeze disconfort in purtare si, totodata, sa sublinieze micile imperfectiuni ale picioarelor tale.

De exemplu, daca forma piciorului tau este caracterizata printr-o latime peste medie, atunci pantofii cu varful ascutit nu ar trebui sa fie prima ta optiune. Pe langa faptul ca te vor strange, iti vor alungi piciorul si vor crea impresia ca acesta este mai mare decat in realitate. in aceasta situatie, modelul asupra caruia ar trebui sa iti indrepti toata atentia este cel cu varful rotund.

Cusaturile pantofilor preferati par rezistente?

Daca nu stiai pana acum, afla ca iti poti da seama daca perechea de pantofi aleasa este rezistenta doar analizandu-i cusaturile. Daca acestea nu par a fi tocmai strasnice, atunci cu siguranta incaltamintea selectata nu se va bucura de o durata de viata prea lunga.

Acelasi lucru este valabil si in cazul acelor modele de pantofi care sunt imbinati prin diverse solutii de alipire.

Fiecare brand isi lasa amprenta asupra incaltamintei fabricate

Daca brandul de la care ti-ai achizitionat pantofii este unul care se diferentiaza pe piata de competitori prin calitate, durabilitate si feedback-uri pozitive din partea clientilor sai, atunci in mod definitoriu ai facut o alegere inspirata. in caz contrar, nu ar trebui sa ai asteptari prea mari cu privire la rezistenta incaltamintei cumparata.

Un bun exemplu in acest sens este GITANOS. Fiind un brand romanesc care confectioneaza si comercializeaza incaltaminte din piele naturala, acesta le ofera clientilor sai, inainte de orice altceva, incredere si siguranta in achizitia facuta. Acum, acesta este prezent si in mediul online, oferindu-le persoanelor interesate o experienta de shopping simplificata.

Accesand gitanos.ro, orice barbat sau femeie isi poate alege pantofii preferati cu un simplu click, bucurandu-se de incaltamintea dorita intr-un timp scurt direct acasa.

Iata de ce GITANOS merita sa devina partenerul tau de incredere in materie de incaltaminte:

- produsele din oferta sa reflecta experienta acumulata, imbinata cu pasiunea de a crea o poveste noua. in fiecare zi, pantofii GITANOS iti vor fi alaturi, ghidandu-te spre cele mai interesante aventuri, ajutandu-te sa notezi cu amintiri filele propriei tale povesti.

- pielea naturala, de inalta calitate, iti va mentine picioarele in siguranta, oferindu-le confort deplin la fiecare purtare. Dupa cum am amintit si mai sus, beneficiile incaltamintei confectionata din piele sunt numeroase, motiv pentru care ar trebui sa renunti la alterntivele ce au la baza materiale sintetice si sa te preocupi de starea ta de sanatate chiar de astazi!

- modelele inovative iti ofera oportunitatea de a fi mereu in ton cu moda, astfel incat tinutele pentru care optezi sa fie caracterizate prin rafinament. Un plus de inovatie este mereu binevenit, mai ales daca e vorba despre pantofii tai preferati, nu-i asa?

- asistenta specializata la fiecare cumparare: fie ca te-ai decis sa cumperi modelul preferat de pantofi barbati online, fie ca vrei sa ii probezi in magazin inainte de a-i achizitiona, reprezentantii brandului GITANOS te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere in materie de incaltaminte. Nu ezita sa ii contactezi, in cazul in care ai neclaritati cu privire la marime, model sau disponibilitate!

- raport optim intre calitate si pret: atunci cand platesti o anumita suma pentru produsul cumparat, cu siguranta iti doresti sa stii ca ai luat decizia potrivita. GITANOS iti ofera calitate desavarsita prin fiecare produs, astfel incat sa beneficiezi de un raport optim intre calitatea pantofilor preferati si tariful acestora.

Nu lasa pantofii preferati sa ajunga in cosul de cumparaturi al altei persoane! Acceseaza Gitanos.ro si alege acel model de incaltaminte care iti reflecta cel mai bine personalitatea si stilul personal, aducand tinutelor tale o nota de rafinament si inovatie, indiferent de ocazie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare