Accesorii

#geanta #mireasa #genti #nunta #poseta #genti dama

Geanta miresei, un accesoriu indispensabil

Alba, crem, aurie ori argintie, din satin ori piele, cu incrustatii de pietre ori aplicatii de perle, geanta nu trebuie sa lipseasca din accesoriile unei mirese, asadar, iata cateva modele ce ar putea sa se potriveasca frumoasei tale tinute.

Geanta fluture

Este perfecta pentru toate lucrurile de care are nevoie o mireasa, este destul de mica pentru a „trece neobservata” si in acelasi timp este destul de incapatoare pentru a pastra rujul, blusher-ul, pudra si un pachet de servetele. Aceasta este confectionata din satin si este accesorizata cu cateva perle. De asemenea, geanta este insotita de un lant pentru a putea fi purtata si pe umar, insa acesta poate fi inlaturat cu usurinta. Un alt mic accesoriu atasat este fluturasul incrustat in pietre semipretioase.

Geanta plic

Geanta alba din satin este foarte speciala datorita fundei din acelasi material. Este foarte eleganta si poate fi purtata atat in mana cat si sub brat. O astfel de geanta se potriveste atat la rochiile gen sirena, cat si la cele vaporoase.

 

Geanta argintie

Vrei sa iesi din tipare si sa renunti la geanta alba? Atunci nu iti fie teama sa atasezi tinutei tale o geanta argintie. Vei fi admirata pentru „curajul” tau si pentru eleganta gentii. Aceasta este din piele si este infasurata cu o banda din satin, prinsa de o catarama incrustata in pietre semipretioase.

 

Geanta crem

Daca se potriveste rochiei tale, poti opta pentru o geanta crem. Aceasta este confectionata din satin, ceea ce-i confera eleganta, iar floarea incrustata din pietre semipretioase o face sa straluceasca. Geanta vine insotita de un lant pentru a putea fi purtata pe umar care poate fi, insa, indepartat fara niciun fel de problema.

 

Geanta stralucitoare

O geanta de acest gen poate fi purtata la orice gen de rochie. Si la aceasta, lantul poate fi indepartat si se poate purta in mana ori sub brat. Mai mult decat atat, aceasta geanta poate fi folosita chiar si la alt eveniment, asa ca daca iti doresti o investitie de viitor, poti cumpara un astfel de accesoriu.

 

Geanta „penar”

Pe cat de mica si simpla, pe atat de frumoasa. Eleganta si stilul sunt cele doua cuvinte ce definesc foarte bine aceasta geanta pe care o poti purta cu succes indiferent de modelul ori culoarea rochiei tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare